Mainos: Pro Patio Oy

Poreallas tähtitaivaan alla – parhaimmat kylpykelit ovat talvella

Kirkas tähtitaivas, viileä sää ja lämmin vesi ovat täydellinen tapa nollata arjen kiireet tai vain nauttia elämästä. Ulkoporeallas tuo luksusta ja lomatunnelmaa kotipihalle tai mökille vaikka joka päivä.
Pro Pation ulkoporealtaat on suunniteltu erityisesti Suomen sääoloihin. Lämpö ei karkaa, koska allas on kauttaaltaan eristetty ja sen päällä on lämpökansi.
Pro Pation ulkoporealtaat on suunniteltu erityisesti Suomen sääoloihin. Lämpö ei karkaa, koska allas on kauttaaltaan eristetty ja sen päällä on lämpökansi.

Lämpimässä kylvyssä ihminen rentoutuu täydellisesti, ja porealtaan ihanuus vie rentoutumisen aivan uudelle tasolle. Vesi ja tehokkaat hieronnat yhdessä lievittävät kipuja ja kiristyksiä lihaksissa sekä nivelissä ja hellivät mieltä.

Ulkoporeallas voi Suomen vaihtelevissa säissä tuntua jopa turhalta hankinnalta, mutta itse asiassa talvella on parhaat kylpykelit – mikään ei vedä vertoja sille tunteelle, kun pulahtaa kirpeässä kelissä lämpimän veden syleilyyn.

Ulkoporealtaat on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön ja suunniteltu erityisesti Suomen sääoloihin. Arjen luksuksesta voi nauttia jopa pohjoisimmassa Lapissa, sillä kauttaaltaan eristetyt ulkoporealtaat ja lämpökansi estävät lämmön karkaamisen.

Täydellistä hierontaa

Lämpimän veden lisäksi ulkoporealtaassa nautiskellaan hieronnasta, todellisesta vesiterapiasta. Jacuzzi on porealtaiden alkuperäinen, legendaarinen pioneeri ja alan johtava valmistaja. Sen patentoidut Powerpro-suuttimet tarjoavat kylpijälle miellyttävän hierontakokemuksen ja rentouttavan kylpyhetken.

Suuttimet voivat olla itsestään pyöriviä tai suunnattavia, jolloin hieronnan voi vielä itse kohdistaa haluttuun kohtaan. Monet Jacuzzin ominaisuudet ovat myös täysin muunneltavissa, jotta kylpemiskokemuksesta saa itselleen täysin ainutlaatuisen.

Pro Patio myy yksinoikeudella Suomessa Jacuzzin ja Hanscraftin porealtaita. Valikoimissa on myös uima-altaita, vastavirta-altaita, sisäporealtaita sekä ammattialtaita esimerkiksi hotelleihin ja kylpylöihin.

Ulkoporeallas aina valmiina

Ulkoporealtaan valinnassa ratkaisee käytön helppous ja toimintavarmuus. Tärkeintähän on päästä kylpemään silloin, kun haluaa ja olla varma siitä, että vesi on sopivan lämpöistä ja puhdasta. Hieronnan pitää toimia parhaalla mahdollisella tavalla.

Ulkoporeallas on aina kylpyvalmiina ja vesi pysyy jatkuvasti houkuttelevan lämpimänä. Milloin tahansa voi siis hypätä kuumaan kylpyyn, sillä altaan lämpökansi, hyvä eristys sekä lämmitys- ja suodatusjärjestelmä pitävät veden halutussa lämpötilassa. Mieleinen lämpötila ja valaistus säädetään ohjauspaneelista.

Ulkoporealtaat ovat helppohoitoisia: hoitoaine lisätään kerran viikossa ja vesi vaihdetaan pari kertaa vuodessa. Allas suodattaa veden päivittäin ja pitää asetetun lämpötilan. Pro Pation käyttöohjeilla saat pidettyä veden ja altaan aina hyvässä kunnossa. Allaspaketin mukana voi kätevästi tilata hoitoaineet ja -tarvikkeet.

Ulkoporeallasko Suomen vaihtelevissa säätiloissa? Ehdottomasti, sillä talvella on parhaat kylpykelit.
Ulkoporeallasko Suomen vaihtelevissa säätiloissa? Ehdottomasti, sillä talvella on parhaat kylpykelit.

Helppo hankkia ja asentaa

Anna nyt itsellesi hetki haaveilla ulkoporealtaasta – siitä tunteesta, kun voit saunan jälkeen tai päivän päätteeksi hengähtää perheen tai ystävien parissa tai ihan omassa rauhassa.

Sitten voit toimia: ulkoporealtaan hankinta on nykyään yhä useammalle mahdollista, koska hinnat ovat kohtuullisia ja saatavilla on edullista rahoitusta. Toimitukset sujuvat kätevästi ja asennus on helppoa.

Allas toimitetaan pihalle sovittuna päivänä. Asennukseen tarvitaan 2–4 henkilöä altaan koon mukaan. Asennuksen jälkeen asiakas täyttää altaan vedellä, laittaa sähköt päälle ja odottaa veden lämpenemistä.

Halutessaan Pro Patiolta voi ostaa altaan avaimet käteen -palveluna, jolloin kaikki tulee valmiina toimituksineen ja asennuksineen ja asiakkaan tehtäväksi jää vain kylpeminen.

propatio.fi

Mainos: Pro Patio Oy

Lue lisää