MaatalousKonemessut 5.–7.11.2020 Helsingissä - - Maaseudun Tulevaisuus
Mainos: Suomen parhaat Koneet

MaatalousKonemessut 5.–7.11.2020 Helsingissä

Heidi Koivunen
Edellisvuonna MaatalousKonemessuilla vieraili lähes 17 000 ihmistä, mutta nyt Helsingin Messukeskukseen odotetaan vieläkin suurempaa kävijämäärää.

Maa- ja metsätalouden ammattilaiset kohtaavat MaatalousKonemessuilla Helsingissä ensi marraskuussa alan kattavimmassa ja tärkeimmässä ammattitapahtumassa. Olethan mukana!

MaatalousKonemessut ensi marraskuussa ovat Suomen suurin ja kattavin alan sisätapahtuma, jossa saman katon alle kootaan historian laajin valikoima koneita, laitteita ja palveluita maatalouden tarpeisiin.

Tarjolla on tietoa ja inspiraatiota maa- ja metsäalan ammattilaisille, kuten maa- ja metsätilallisille sekä urakoitsijoille. MaatalousKonemessut ovat loistava näköalapaikka oman toiminnan kehittämiseen.

– Haluamme ihmisten saavan paljon uusia ideoita omaan ammatinharjoittamiseensa ja lähtevän messuilta inspiroituneena, sanoo Leo Potkonen Messukeskuksesta.

ProAgria verkostoineen osallistuu vahvasti MaatalousKonemessujen ohjelman rakentamiseen, mikä takaa ohjelman laadun, ajankohtaisuuden ja kiinnostavuuden.

MaatalousKonemessujen ohjelma julkaistaan elokuussa.

Maa- ja metsätalouden ammattilaiset kohtaavat MaatalousKonemessuilla Helsingissä ensi marraskuussa.
MaatalousKonemessuilla ovat esillä myös kasvinviljelyn tuotantopanokset ja viljakauppa.

Entistä komeammat puitteet

Messukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja on helposti tavoitettavissa koko Suomesta julkisella liikenteellä. Yöpyjille riittää pääkaupungissa valinnanvaraa.

Vuonna 2018 MaatalousKonemessuilla Helsingin Messukeskuksessa vieraili lähes 17 000 ihmistä kaikkialta Suomesta. Tuolloin sisä- ja ulko-osastoilla oli esillä yli 300 yrityksen tuotteet ja palvelut.

Heidi Koivunen
Messukeskus Helsingin Pasilassa tarjoaa parhaat mahdolliset tilat tämän mittaluokan sisätapahtumalle.

Tänä vuonna odotetaan vielä isompaa kävijä- ja näytteilleasettajamäärää, sillä tapahtumaan on varattu kolme lisähallia. Näyttely kasvaa edellisestä kerrasta jopa 30 prosenttia, mikä tarkoittaa messuvieraille yhä enemmän tietoa, ideoita ja inspiraatiota.

– Vaikka näyttelyyn on vielä yli puoli vuotta, jo nyt yli 300 yritystä on varannut tai vahvistanut paikkansa, Potkonen kertoo.

Katso vahvistetut näytteilleasettajat tästä.

Eniten näytteilleasettajien määrä on kasvanut karjataloudessa, sillä tänä vuonna EuroTier-messut eivät mene ajallisesti päällekkäin MaatalousKonemessujen kanssa, kuten edelliskerralla kävi.

Heidi Koivunen
Messukeskus järjestää MaatalousKonemessut yhteistyökumppaneinaan AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus, ProAgria ja Turun Konekeskus.

Yhdistyksen tilaisuus messujen yhteydessä

Messukeskuksen tiloissa voi messutapahtuman aikana järjestää vuosikokouksia ja muita yhteistilaisuuksia, sillä alan ihmiset ovat muutekin silloin paikalla.

Tähän mennessä onkin jo varattu tiloja usealle rinnakkaistilaisuudelle, sillä esimerkiksi Hereford-yhdistyksen vuosikokous ja MTK:n maaseutunuorten parlamentin kokoontuminen pidetään messujen yhteydessä.

– Messukeskuksessa on paljon erilaisia tiloja, jotka sopivat monenlaisten tilaisuuksien pitämiseen. Kokemuksen mukaan messujen yhteydessä järjestettävät tilaisuudet saavat porukat hyvin liikkeelle, Potkonen vinkkaa.

MaatalousKonemessut tarjoaa veloituksetta tilaa alan yhdistyksien lyhyisiin kohtaamisiin. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Heidi Koivunen
Ammattilaiset kohtaavat Suomen suurimmassa alan sisätapahtumassa. Messujen yhteydessä voi kätevästi järjestää esimerkiksi yhdistyksen kokouksen.

maatalouskonemessut.fi