Mainos: Suomen parhaat Koneet

Pieni ja kätevä pihakone hoitaa yllättävän raskaat hommat

Avantin 200 -konesarja soveltuu todella hyvin pientalon omistajan tai mökkiläisen tarpeisiin. Kompaktilla kuormaajalla lumityöt, maa-aineksen käsittely tai vaikka pitkän ruohikon leikkuu sujuvat vaivatta.
Pitkää ruohoa on helppo leikata Avant 200 -sarjan koneella, johon on liitetty sopiva työväline.

Itse asiassa Avantin 200 -koneella mikä vaan pihan työ onnistuu. Kun siihen liittää sopivan työlaitteen, se esimerkiksi kaivaa, nostaa, auraa, kantaa, leikkaa, harjaa ja tarttuu – tai mitä nyt milloinkin tarvitaan.

Sillä pystyy nostamaan maksimissaan noin 350 kilogrammaa noin 1,5 metrin korkeuteen, mistä on suuri apu esimerkiksi rakennustöissä sementtisäkkien ja muiden painavampien taakkojen siirtelyssä.

Myös esimerkiksi hevostallilla on hyötyä helppokäyttöisestä konevoimasta: Riittävän pieni työkone mahtuu tallin sisälle harjaamaan, nostamaan ja siirtämään. Avant 200:een voi jopa liittää maneesiharjan.

Kivien siirtely on täysin mahdoton urakka ilman oikeanlaista konetta, mutta Avant 200 -kuormaajalle isotkaan murikat eivät ole ongelma.

Kooltaan kompakti, alle metrin levyinen kuormaaja mahtuu kapeisiinkin paikkoihin. Se sopii säilytettäväksi autotallissa tai katoksen alla, koska korkeus jää alle kahden metrin. Sitä voi myös kuljettaa auton jarrullisessa peräkärryssä esimerkiksi kotoa mökille, koska se painaa vain 700 kiloa.

Avantin 200-koneeseen on helppo nousta ja sitä on helppo hallita ohjauspyörällä ja kahdella polkimella, joista toinen vie eteen ja toinen taakse. Sitä on helpompi ajaa kuin autoa, eikä vauhti ei kiihdy yli 10 kilometriin tunnissa. Joka puolelle näkyy esteettömästi.

Turvallisuuskin on huomioitu tarkasti, eli koneessa on turvakaari, turvakatto ja turvavyöt. Valot etukatteessa helpottavat työskentelyä hämärän tullen tai jopa pimeällä.

Nurmikon ja ruohikon leikkaaminen sujuu leikiten.

Valitse sadasta työlaitteesta

Samaan koneeseen saa liitettyä jopa sata erilaista lisälaitetta, joiden avulla Avant 200 kaivaa, nostaa, kantaa, leikkaa, harjaa ja tarttuu – mitä nyt milloinkin pihalla tarvitaan. Työlaitteiden valikoima on todella monipuolinen, joten joka tarpeeseen löytyy ihan varmasti sopiva apuri.

Isot nurmialueet saa leikattua ja siistittyä vaivatta, koska Avant 200 -työkoneeseen voi liittää 1,5 metriä leveän ruohonleikkurin. Niittomurskain tehoaa pidempään heinään, jota voi leikata esimerkiksi hevosten ruuaksi.

Teiden auraus lumesta tai harjaaminen roskista kuuluu Avantin perushommiin, samoin kulkuväylien hiekoitus. Maa-aineksen nostaminen, siirtäminen, kaivaminen tai tasoittaminen onnistuvat ilman hikipisaraa, kunhan peruskoneeseen liitetään oikeanlaiset työlaitteet.

Kuormaajalla maa-aines siirtyy helposti oikeaan paikkaan.
Tulkoon lunta vaikka kuinka paljon, sillä Avant 200 hoitaa homman.

Suomalaisiin oloihin suomalaisilta

Avant 200 on nelivetoinen laite, jossa on hydraulinen voimansiirto. Pienestä koostaan huolimatta kuormaaja on niin tehokas, että sillä voi tehdä monia raskaita töitä, johon ei käsipelin pystyisi tekemään tai joita ei edes kannata lähteä tekemään.

Avant 200 ei vaadi ihmeempää huoltoa: niveliä kannattaa rasvata toisinaan ja polttomoottorissa öljyt pitäisi vaihtaa silloin tällöin, kuten autossa. Myös hydrauliikkaa kannattaa seurata ja huoltaa ohjekirjan neuvojen mukaan.

Avant 200 on kotimainen kone, joka on suunniteltu suomalaisiin oloihin. Se valmistetaan Ylöjärvellä.

Kotimaisuus takaa sen, että varaosa- ja huoltopalvelu pelaavat: Avant 200 -koneille on tarjolla maanlaajuinen huoltoverkosto.

avanttecno.com