Mainos: Suomen parhaat Koneet

Omat superkivat menopelit lapsille ja nuorille

Mönkijän tai sähköcrossin ajamista voi alkaa harjoitella vanhempien valvonnassa jo alakouluiässä. Lapsille ja nuorille tarkoitetut menopelit ovat helppokäyttöisiä, ja niiden nopeutta saa säädettyä ajajan iän ja taitojen mukaan.
Nuorille sopivassa Panther-mönkijässä on laadukas vaihteisto peruutusvaihteella.

Mönkijän selkään voi kivuta jo 7-vuotiaana, kunhan muistaa, että lain mukaan alle 15-vuotias saa ajaa moottoriajoneuvolla ainoastaan liikenteeltä eristetyllä alueella.

Omalla pihalla tai mulla rajatulla ja turvallisella alueella voi kuitenkin ajaa jo melko nuorena. Vanhemman tehtävänä on valvoa, että ajaminen ja kulkuneuvon käsittely sujuvat turvallisesti. Kypäräksi sopii alussa pyöräilykypärä, jos vauhti pysyy alhaisena.

Nuorille tarkoitetusta Panther 125cc -mönkijän nopeutta voi rajoittaa kaasuvivusta, mikä onkin tärkeää silloin, kun vasta harjoitellaan ajamaan tai kuski on nuori.

Laadukkaassa 65-kiloisessa Pantherissa on kestävä 4T-kone ja helppokäyttöinen vaihteisto peruutusvaihteella.

Isojen renkaiden ansioista Panther-mönkijän kyyti on tasaista epätasaisellakin alustalla.

Lasten sähköcrossi on äänetön ja kärytön

Omasta krossimoposta haaveilee moni tyttö ja poika jo ihan pienestä pitäen – ja nyt sellaista pääsee ajamaan heti, kun jalat ulottuvat maahan. Käytännössä se tarkoittaa noin kahdeksan vuoden ikään, koska sähköllä kulkevan Panther-krossimopon istuinkorkeus on vain 62 senttiä.

Lasten sähköcrossi Panther 1 000 W on nimenomaan lapsille tarkoitettu akullinen ajoneuvo, jossa on ilmakumirenkaat. Se on täysin äänetön ja kärytön laite, joka painaa 52 kiloa.

Sähköcrossi kulkee enimmillään 30 kilometriä tunnissa, mutta siitä voi valita nopeusalueen myös rauhallisempaan menoon. Rajatulla alueella aikuisen valvonnassa ja kypärä päässä krossailu sujuu tuvallisesti ja hauskaa riittää ihan varmasti!

Panther-sähkökorssimopo on nimenomaan lapsille tarkoitettu menopeli esimerkiksi omalle pihalle.

menopelimarket.fi