Mainos: Suomen parhaat Koti

Sisustuslevy uudistaa kodin käden käänteessä

Halltex-sisustuslevyillä syntyy seinään tai kattoon tyylikästä valmista pintaa helposti ja nopeasti. Halltex-ovet taas ovat osoitus suomalaisesta puusepäntaidosta.
Perinteinen Halltex-ruutukatto syntyy Halltex Perinnelaatalla.

Halltex-sisustuslevyillä syntyy kotiin tyylikästä valmista pintaa vaivatta ja joutuisasti. Sisustuslevy sopii kiinnitettäväksi seiniin tai kattoihin ilman, että pitää tehdä sotkuisia ja aikaa vieviä pohjatöitä. Säästöä syntyy lisäksi siitä, ettei tarvitse ostaa pohjustustöihin tarvittavia materiaaleja.

Halltex-seinälevyillä voi siistiä kolhiintuneita tai nuhjaantuneita pintoja, sillä ne voi useimmissa tapauksissa laittaa suoraan vaurioituneen seinäpinnan päälle liimaamalla. Pienet kolot eivät haittaa, ja pahimmat epätasaisuudet voit tarpeen mukaan tasoittaa tai oikaista rimoituksella.

Sisustuslevy kiinnitetään kattoon kätevimmin rakennusnitojalla ja seiniin rakennusliimalla. Sen voi asentaa mille tahansa seinä- tai kattopinnalle, kuten esimerkiksi betoni-, puu-, kipsi- tai lastulevypinnoille.

Käytössäkään sisustuslevy ei vaadi ihmeitä. Levyt voi turvallisesti puhdistaa pyyhkimällä kevyesti kostealla liinalla. Vinyylipintaiset levyt voi tarvittaessa puhdistaa myös miedolla yleispuhdistusaineella. Tekstiilipintaisten seinälevyjen siistimiseen suositellaan kevyttä imurointia.

Jos haluaa vaihtaa huoneen ilmettä ja maalata kattolevyt jossain vaiheessa niiden elinkaarta, sen voi tehdä vesiliukoisella maalilla ja telalla. Myös tekstiili- ja kuitutapettipintaiset seinälevyt voi maalata vesiliukoisella maalilla.

Puunsyykuvioinen Halltex Kartano -kattolevy tuo uutta ilmettä olohuoneeseen. Sisustuslevy kiinnitetään kattoon kätevimmin rakennusnitojalla ja mille tahansa kattopinnalle.

Sisustuslevy sopii sisäverhoukseen tai akustiikkalevyksi

Halltex-nimellä on pitkä historia, ja vanhalle kansalle se tuo mieleen lähinnä rintamamiestalojen sisäkatot. Nykyään Halltex on todella paljon muutakin kuin vain ne mummolan 40 x 40 sentin ruutukatot.

Tämän päivän Halltex-sisustuslevy nimittäin on ekologinen ja tyylikäs vaihtoehto uudis- ja remonttikohteiden sisäverhoukseen, akustiikkalevyiksi tai kiinnityspinnoiksi.

Sisustuslevy luo helposti uuden ilmeen seiniin ja kattoihin, sillä se peittää alleen aiemman pinnan epätasaisuudet. Lisäksi puukuitulevy eristää tehokkaasti lämpöä, eli ehkäisee energianhukkaa.

Sisustuslevy on tehty huokoisesta materiaalista, minkä ansiosta se vaimentaa ääntä ja vähentää kaikua esimerkiksi korkeissa huoneissa.

Halltex-levy ei kaipaa maalausta tai tapetointia, koska näkyvät pinnat on tehty valmiiksi jo tehtaalla. Asennus on siis nopeaa ja vaivatonta. Jos kuitenkin haluaa joskus vaihtaa huoneen väritystä, pinnat voi esimerkiksi maalata, mutta se ei ole missään nimessä välttämätöntä.

Sisustuslevy on tehty huokoisesta materiaalista, joten se vaimentaa ääntä ja vähentää kaikua esimerkiksi korkeissa huoneissa. Sitä ei tarvitse maalata, koska pinnat tehdään valmiiksi tehtaalla, mutta jos joskus haluaa vaihtaa huoneen väriä, sekin onnistuu.

Juuttikankainen sisustuslevy – rouhea ja luonnollinen

Halltex Juutti -sisustuslevy edustaa yhtä aikaa perinteitä ja modernia sisustusta.

Siinä on vaikutteita vuosikymmenten takaa, sillä se on eräänlainen 50-vuotisjuhalmalli: ensimmäisen kerran Juutin valmistus alkoi Joutsenossa vuonna 1969.

Yhtä aikaa Halltex Juutti on kuitenkin nykyajan hengen mukaan maanläheinen ja valmistettu luonnonmateriaaleista. Ilmeikäs juuttikangas mustalla taustalla näyttää kiinnostavan karkealta ja samalla juhlavalta.

Juutti-sisustuslevystä saa kiinnostavan ja luonnollisen näköisen seinäpinnan.

Juutti-sisustuslevy eristää lämpöä ja vaimentaa ääntä. Sitä voi käyttää samalla tavoin kuin muitakin Halltexin tekstiilipintaisia levyjä, eli olo- ja makuuhuoneissa, kotiteatterissa ja musiikkitiloissa.

Toimistotiloissa ja liikehuoneistoissa juuttilevyt sopivat erilaisiksi ilmoitustauluiksi ja kiinnityspinnoiksi.

Ulko-ovissa näkyy puuseppien kädenjälki

Halltex tunnetaan myös laadukkaista ulko-ovistaan, jotka ovat puisia ja selkeälinjaisia – ne siis sopivat täydellisesti suomalaiseen kotiin.

Halltex Ovien perusrakenne on niin kutsuttu sandwich-rakenne, jossa eriste, kehyspuut ja pintalevyt muodostavat yhden jäykän kokonaisuuden. Toimivan teknisen ratkaisun lisäksi Halltex Ovet tarjoaa myös selkeän ja kauniin ulkoasun sekä huolellisesti toteutetut yksityiskohdat. Halltex Ovissa näkyykin suomalaisten puuseppien ammattitaito ja kädenjälki.

Halltex tunnetaan myös laadukkaista puisista ulko-ovistaan. Tasapariovi on näyttävä ratkaisu niin isoon kuin pieneenkin taloon

Rautakaupan ammattilaiset tuntevat Halltex Ovet laadustaan ja niiden toimittajan, Halltex Oy:n toimitusvarmuudestaan. Ammattitaitoiset jälleenmyyjät ja osaavat puusepät yhdessä varmistavat, että asiakas saa kotiinsa juuri oikeanlaisen oven.

Halltex Oy (entinen Hackman Sisustus Oy) käytti vuosikymmeniä ulko-ovistaan kauppanimeä Seitsemän veljeksen ovet. Muutama vuosi sitten ovimyynti otettiin tutun Halltex-nimen suojiin Muodossa Halltex Ovet. Juvalla sijaitseva Halltex Oy:n ovitehdas toteuttaa myös yksilöllisiä ratkaisuja, jos vakiomallistosta ei löydy tismalleen sopivaa ovea omaan kotiin.

Avattava levike, eli vasikka, antaa tarvittaessa väljyyttä isompien tavaroiden kuljettamiseen. Avattava ja kiinteä levike auttavat myös suhteuttamaan sisäänkäynnin koon sopusuhtaiseksi isommankin talon julkisivuun.

halltex.fi