Mainos: Suomen parhaat Koti

Taina laihtui 100 kg kuntopyörällä – katso kuvat hurjasta muodonmuutoksesta

Kuntopyörä on tehokas kuntolaite laihdutukseen. Tämän tietää Taina, 52, joka laihtui kuntopyörätreenillä 100 kg.

Vielä pari vuotta sitten salolainen Taina, 52, oli huonossa kunnossa ja painoa oli kertynyt yli 170 kg. Vuonna 2018 hän teki elämäntaparemontin ja aloitti säännöllisen kuntoilun kuntopyörällä.

Aiemmin Taina ei harrastanut liikuntaa, mutta nyt kuntopyöräilystä on tullut tärkeä osa hänen arkeaan. Tällä hetkellä Taina käyttää M-koon vaatteita ja painaa 69 kg, eli painoa on pudonnut parissa vuodessa yli 100 kg. Tainan kannustava esimerkki on herättänyt paljon huomiota ja innostanut myös muita treenaamaan.

Kuntopyörä on tehokas rasvanpolttaja

Taina aloitti kuntopyörällä treenaamisen tammikuussa 2018, ja paino alkoi pudota nopeasti, mikä kannusti jatkamaan harjoittelua.

- Poljin kuntopyörällä aluksi 15 minuuttia päivässä, ja vähitellen pidensin harjoituksen 45 minuuttiin päivässä. Lopulta poljin jo tunnin päivässä.

Lyhytkin kuntopyörätreeni polttaa rasvaa ja tukee painonpudotusta. Rasvan palamista voi entisestään tehostaa intervallitreenillä. Intervallitreenissä kuntopyörää poljetaan kovalla tahdilla 30 sekuntia ja tämän jälkeen 30 sekuntia rauhallisempaan tahtiin. Näitä lyhyitä treenijaksoja toistetaan 15-30 minuutin ajan. Intervalliharjoittelua on tutkittu paljon ja tutkimukset osoittavat, että teholtaan vaihteleva intervallitreeni polttaa rasvaa tasaista harjoittelua tehokkaammin.

Kuntopyörätreenissä tuloksia on helppo seurata, ja on motivoivaa nähdä, miten kilometrit lisääntyvät ja kuntotaso kasvaa. Vuoden aikana Taina polki kuntopyörällä 5042 kilometriä ja tulokset puhuvat puolestaan.

Kuntopyörä sopii kaikille

Kuntopyörä sopii erinomaisesti aloitteleville kuntoilijoille, mutta on tehokas treenimuoto myös kovakuntoiselle aktiiviliikkujalle. Tukevarunkoisen, laihdutuskäyttöön sopivan kuntopyörän saa jo alle 350 eurolla. Taina harjoittelee lähes ammattisalitasoisella FitNord Cyclo 500E -kuntopyörällä, josta löytyy helposti säädettävä sähkömagneettivastus ja monipuoliset treeniohjelmat.

Kuntopyörä on erinomainen laite laihdutukseen ja se sopii kaikenikäisille ja -kokoisille kuntoilijoille lähtötasosta riippumatta. Kuntopyörällä on miellyttävä polkea oman kodin rauhassa, eikä kuntopyörätreeni vaadi erikoisvarusteita. Kotoa löytyvä kuntopyörä tekee harjoittelusta säännöllistä ja helppoa, mikä on avain onnistuneeseen painonpudotukseen.

Artikkelissa mainitut tuotteet

Laihdutuskäyttöön sopiva alle 350 euron kuntopyörä:

https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-cyclo-200-kuntopyora

Lähes ammattisalitasoinen FitNord Cyclo 500E -kuntopyörä:

https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-cyclo-500e-kuntopyora

Kuntokauppa.fi