Mainos: Suomen parhaat Koti

Verkkokaupasta varaosat jätevesijärjestelmiin – muista myös säännöllinen huolto

Kaveko.fi-verkkokaupassa on ainutlaatuinen valikoima jätevesijärjestelmien varaosia. Tilaaminen on helppoa ja toimitusaika vain pari päivää.

Kavekon suosittu ja kätevä verkkokauppa kaveko.fi myy varaosia jätevesijärjestelmiin sekä muita tuotteita jäte- ja puhdasvesikäyttöön. Yksityisten kotitalouksien ohella yritysasiakkaat ovat verkkokaupan iso asiakasryhmä.

Kaveko.fi:ssä on Suomen laajin valikoima jätevesijärjestelmien varaosia. Moni verkkokaupan tuotteista on sellaisia, joita ei juuri kukaan muu myy Suomessa. Jos tee se itse -korjaaja pistäytyy varaosaostoksille lvi-liikkeeseen, varaosat yleensä joudutaan kuitenkin tilaamaan muualta, joten suoraan verkkokaupassa asioiminen säästää monesti aikaa.

Verkkokaupassa on edulliset hinnat. Se on mahdollista, koska Kavekolla on ulkomaisia yhteistyökumppaneita eikä verkkokaupan tuotteissa ei ole välikäsiä. Toimitusaika on yhdestä kolmeen päivää, eli varaosia ei tarvitse odotella kauaa.

Kaveko.fi-verkkokauppa on saanut erityistä kiitosta selkeydestään ja helppokäyttöisyydestään.

– Vanhempi väki käyttää paljon verkkokauppaamme ja ovat iso-osa meidän asiakaskuntaamme. He ovat kiittäneet verkkokaupan selkeyttä ja sitä, että siellä eivät bannerit hypi silmille, kertoo Joonas Korkiakoski Kavekolta.

Klikkaa itsesi verkkokauppaan.

Verkkokaupasta pintakytkimet ja ilmastuskompressorit

Kaveko.fi:n myydyimpiä tuotteita ovat pintakytkimet ja ilmastuskompressorit sekä niiden varaosat. Saostuskemikaalejakin myydään verkkokaupasta paljon.

– Jätevesipuhdistamoissa ilmastuskompressori on biologisen prosessin kannalta tärkein toiminta. Se pitää muistaa huoltaa tai vaihtaa uuteen, ennen kuin se hajoaa kokonaan, jolloin bakteerikanta kuolee, eikä puhdistamo enää toimi asianmukaisesti, Korkiakoski neuvoo.

Saostuskemikaali on vielä melko uusi, mutta kysytty tuote verkkokaupassa.

– Saostuskemikaalia myydään kätevissä 10 litran kanistereissa. Verkkokaupan hinnat sisältävät toimituksen kotiin asti, Korkiakoski lupaa.

Solmi huoleton jätevesipuhdistamon vuosihuoltosopimus

Ilman asianmukaista ylläpitoa ja huoltoa jätevesipuhdistamon tehoon ei voi luottaa, eikä se silloin välttämättä täytä puhdistusteholle asetettuja vaatimuksia. Jätevesipuhdistamon kokonaisvaltainen huolto vaatii erityistä osaamista, joten se kannattaa ulkoistaa ammattilaisille – vaikka tekisikin pienet huoltotoimet itse.

Kaveko Oy on jätevesijärjestelmien huoltoon ja korjauksiin erikoistunut perheyritys, joka tekee yksityistalouksien jätevesipuhdistamoille vikakorjauksia ja vuosihuoltoja. Se on erikoistunut panos- ja pienpuhdistamoihin, ja sen suurinta asiakasryhmää ovat haja-asutusalueiden yksityistaloudet ympäri Suomen.

Kaveko solmii asiakkaan kanssa vuosisopimuksen jätevesijärjestelmän huollosta, mikä onkin asiakkaalle kaikkien turvallisin ja huolettomin vaihtoehto.

– Vuosihuoltosopimuksella varmistetaan, että jätevesipuhdistamo pelaa seuraavankin vuoden. Tehtyään kanssamme jatkuvan vuosihuoltosopimuksen asiakas voi luottaa meihin, eikä hänen tarvitse itse huolehtia laitteesta mitenkään, lupaa Veli-Pekka Korkiakoski Kaveko Oy:stä.

"Teemme huoltotyön aina yhtä hyvin kuin tekisimme sen omaan kotiimme", lupaa Joonas Korkiakoski Kavekolta.

Huoltokäynti kerran vuodessa

Jätevesipuhdistamon vuosihuolto tehdään kerran vuodessa ennalta sovittuna ajankohtana. Vuosihuolto tehdään pääsääntöisesti toukokuun ja marraskuun välillä, ja se sisältää jätevesipuhdistamon täyden huollon.

Kavekon filosofia on, että jätevesipuhdistamo pistetään kerralla kuntoon. Huoltoautossa on aina kattava varaosavalikoima mukana, joten yleensä yksi käynti riittää. Jos tarvitaan toinen käynti, siitä ei tule asiakkaalle lisäkuluja.

Mikäli huollon jälkeen ilmenee ongelmia, ne hoidetaan veloituksetta – pääasia, että huolto tulee tehtyä kunnolla.

Kaikissa Kavekon huolloissa on kiinteät hinnat. Tämän vuoden vuosihuollon etuhinta uusille ja nykyisille asiakkaille on 299 euroa (voimassa joulukuun 2020 loppuun), ja se on kotitalousvähennyskelpoinen. Hintaan sisältyy 20 litraa kemikaaleja. Huolettomuuden kuukausihinnaksi tulee siis vaivaiset 25 euroa!

Tilaa Kavekon jätevesihuolto tästä.

kaveko.fi