Mainos: Suomen parhaat Koti

Tehokas linjalattiakaivo sopii täydellisesti kylpyhuoneen sisustukseen

finnps.fi
Linjalattiakaivoa ei juuri edes huomaa lattiapinnasta, ellei sitten halua valita sen kanteen erottuvaa väriä märkätilan väripilkuksi.

Linjalattiakaivo kannattaa valita niin uuden talon kuin saneerattavankin kohteen märkätiloihin, kuten suihkutilaan, pesuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen ja minne vain, jossa lattiakaivoa tarvitaan.

Linjakaivo sulautuu kauniisti ja lähes huomaamattomasti lattiapintaan ja tuo modernin tyylikkään säväyksen sisustukseen. Kansissa on runsaasti eri värivaihtoehtoja, joista voi valita märkätilan muihin pintoihin sointuvan pinnan, esimerkiksi rosteripinnan, lattialaatan, puun tai vaikka kukkakuvion.

Huone näyttää kaivon asennuksenkin jälkeen yhtä harmoniselta ja tyylikkäältä kuin ennen, sillä mikään ei pistä lattiatasosta silmään – ellei sitten halua valita lattiasta poikkeavaa kantta väripilkuksi.

Linjalattiakaivossa on pesukoneen ja pesualtaan poistovedelle 32 millimetrin varaukset. Säädettävillä jaloilla linjakaivon saa juuri oikeaan asentoon asennuksessa, jotta kaadot kulkevat tarkalleen oikein.

Itsesulkeutuva läppäventtiili estää hajujaitat

Linjalattiakaivo ei ole vain kaunis katsoa, sillä se on myös tehokas. Maksimivirtaus on 0,8 litraa sekunnissa, eli se täyttää nykypäivän virtausmääräykset. Tehokkaan virtausnopeuden ansiosta suihkutiloissa ei tulvi edes silloin, kun vettä käytetään runsaasti.

Finn Pipen linjalattiakaivossa on pesukoneen ja pesualtaan poistovedelle 32 millimetrin varaukset, jotka ovat riittävän suuret kaikkiin tarpeisiin.

Itsesulkeutuva läppäventtiili on loistava keksintö, sillä se estää hajuhaitat esimerkiksi mökeillä, joissa kaivot saattavat päästä talven aikana kuivumaan. Linjalattiakaivossa on perinteinen hajulukko, joka on helppo puhdistaa liasta ja roskista.

Finn Pipe Systemsin linjalattiakaivot suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Virossa. Suunnittelun tavoitteen oli luoda tehokas mutta kuitenkin hinnaltaan järkevä tuote. Finn Pipen linjakaivot ovatkin edullisempia kuin kilpailijoiden vastaavat mallit, vaikka niiden poistovesivaraukset ja virtaukset ovat vähintään yhtä hyvällä tasolla.

Kannen materiaalin voi valita monista vaihtoehdoista. Kuvan linjalattiakaivon kannessa on samaa lattialaattaa kuin kylpyhuoneessa, jonne se asennettiin.

Kaadot tarkasti oikeassa kulmassa

Säädettävien jalkojen ansiosta linjalattiakaivon saa helpommin oikeaan asentoon asennuksessa, jotta kaadot saa kulkemaan tarkalleen oikeassa kulmassa.

Linjalattiakaivoissa on kolme kokoa: 125, 75 ja 25 senttiä. Paketissa tulee kaikki tarpeellinen asentamista varten, kuten kansi ja valusuojat, eikä asentamiseen tarvitse ostaa mitään lisäosia.  Mukana on myös kaivoon mitoitettu kuitukangas, joka auttaa kosteussulkua asennettaessa.

Linjalattiakaivon saa soittamalla suoraan Finn Pipelle tai lähimpään putkiliikkeeseen.