Mainos: Suomen parhaat Koti

Alansa parasta akkuteknologiaa kotiin ja puutarhaan

Akkukäyttöinen laite vapauttaa työskentelemään miellyttävästi, koska ei tarvitsee miettiä pistorasian sijaintia

Pihalla ja puutarhassa riittää aina kivaa kiinnostavaa tekemistä, kuten puiden sahausta, pensaiden siistimistä, oksien katkomista, terassien pesua, terassikalusteiden maalausta ja nurmikon leikkausta.

Pihan töissä voi hyödyntää akkukäyttöisiä laitteita, joissa riittää tehoa ja puhtia. Niiden kanssa pääsee liikkumaan vapaasti, eikä tarvitse miettiä pistorasian sijaintia. Akkulaitteet ovat myös hiljaisia ja käryttömiä.

Boschilla on kaikkiin tarvittaviin hommiin puutarha- ja pihatyökalut, kuten esimerkiksi trimmeri, puutarhaleikkuri, ruohonleikkuri ja akkuvesipumppu. Ne kaikki käyvät samalla 18 V -akulla.

Pihan työt onnistuvat Boschin puutarhatyökaluilla, joihin sopii sama akku.

Sama akku kaikkiin kodin sähkötyökaluihin

Vuodesta 2007 lähtien yksi ainoa akku on sopinut kaikkiin 18 V Power for all -järjestelmän työkaluihin: akku on ollut sekä eteen- että taaksepäin yhteensopiva kaikkien vihreiden 18 V Bosch -työkalujen kanssa.

Nyt se toimii myös monien muiden Power for all alliance -liittoutumaan kuuluvien merkkien 18 V -työkalujen kanssa, kuten Gardena, Bosch Home Appliances, Gloria House and Garden, Emmaljunga epowered by Bosch ja Wagner and Rapid.

Vaihdettavan akun ansiosta käyttöaikaa voi pidentää vain yhdellä kädenliikkeellä. Ei tarvitse kuin asettaa 18 V Power for all -akku työkaluun ja työskentelyn voi aloittaa heti.

Samalla Power for all -akkujärjestelmän akulla voi käyttää yli 40:tä Boschin työkalua, piha- ja puutarhatyökalujen lisäksi myös esimerkiksi ruuvinväännintä, hiomakonetta, pistosahaa, pölynimuria ja niin edelleen.

Ainoa akku, jonka tarvitset

Bosch käyttää 18 V Power for all -akuissaan Li-ion-kennoja, joista jokainen on testattu todella huolellisesti. Ne ovat siis pitkäikäisä ja luotettavia. Boschin litiumioniakkujen kennot on sijoiteltu tiiviisti ja niiden jäähdytys on hoidettu tehokkaasti, mikä lisää niiden kestävyyttä.

Korkeasta suorituskyvystään huolimatta Boschin akut ovat pienikokoisia ja kevyitä, joten niiden käyttö sujuu vaivattomasti. Ne pystyvät myös mukautumaan älykkäästi kuhunkin työtehtävään uusien Syneon- ja Electronic Cell Protection (ECP) -teknologioiden ansiosta.

Bosch-työkalujen akut optimoivat tehon työkalun moottorille sopivaksi kussakin työtehtävässä. Se tarkoittaa lisää tehoa vaativiin töihin, pidempää käyttöaikaa yhdellä latauksella ja myös pidempää käyttöikää työkalulle ja akulle.

bosch.fi

Lisätietoja saat tästä.