Mainos: Suomen parhaat Koti

Aidosti älykäs ruohonleikkuri helpottaa pihan hoitamista

Älykäs ruohonleikkuri tietää, missä on jo ollut ja mihin on seuraavaksi mentävä – se siis muistaa, mitkä alueet on jo leikattu ja mitkä ovat vielä leikkaamatta. Näin nurmikko pysyy vahvana, eikä umpimähkäinen ajelu pääse pilaamaan sitä. Myös leikkurin moottori säästyy turhalta työltä.
Robottiruohonleikkuri oppii tunnistamaan leikattavan alueen. Indego S 500 sopii enintään 500 m²:n nurmialueille.

Indego on älykäs robottiruohonleikkuri, jonka leikkaa Logicut-navigointijärjestelmän ansioista nurmen tehokkaasti yhdensuuntaisin linjoin. Se valitsee eri leikkaussuunnan jokaiselle leikkauskerralle, minkä ansiosta nurmikkoon ei jää pysyviä raitoja.

Nurmialue ei välttämättä ole samanlainen joka paikassa tai kasva yhtä lailla joka kohdasta, ja siksi Indego osaa leikata pieniä erillisiä alueita esimerkiksi pihakalusteiden alta.

Se ei liioin törmäile, koska tunnistaa esteet helposti ja kiertää ne jatkaen leikkaamista suunniteltua reittiä. Mikäli ruohonleikkurin nostaa ylös, sen terät pysähtyvät saman tien.

Indego palaa automaattisesti lataustelakkaansa, kun akku täytyy ladata. Indego M 700 sopii enintään 700 m²:n nurmialueille.

Voit jättää ruohonleikkauksen robotin huoleksi

Robottiruohonleikkurin älykkyys tarkoittaa myös sitä, että se pystyy laatimaan optimaalisen leikkuuaikataulun nurmialueen koon ja muodon opittuaan, eikä nurmikko pääsee kasvamaan liian pitkäksi ja toisaalta pysyy siistinä päivästä toiseen.

Robottiruohonleikkuri työskentelee päivällä, jolloin ruoho on kuivaa eikä pihapiirissä liiku eläimiä. Yleensä pari kertaa viikossa on sopiva tahti nurmen kasvukaudella.

Alle silppuava leikkuujärjestelmä jättää leikatun nurmikolle maatumaan hyödylliseksi lannoitteeksi. Kun akku täytyy ladata, Indego palaa automaattisesti lataustelakkaansa.

Älykäs robottiruohonleikkuri pystyy myös huolehtimaan kahdesta tai useammasta erillisestä nurmialueesta. Tämän ominaisuuden hyödyntämiseksi tarvitsee vain ostaa yksi lisätelakka ja siirtää leikkuria alueiden välillä. Sovellukseen on mahdollista tallentaa kolme nurmialuetta.

Nurmikosta jää jäljelle vain silppu, joka jää leikatulle alueelle maatumaan hyödylliseksi lannoitteeksi. (Kuvassa Indego S+ 500)

PIN-koodi ehkäisee varkauksia

Indego lukitaan ja avataan henkilökohtaisella PIN-koodilla, joka syötetään suoraan laitteeseen tai lähetetään siihen puhelimesta. Näin esimerkiksi pienet lapset eivät pääse käynnistämään leikkuria vahingossa, ja PIN-koodi suojaa myös varkailta.

Uuden robottiruohonleikkurin, lataustelakan ja rajausjohdon asentaminen käy helposti, ja ohjeet voi katsoa asennusoppaasta tai asennusvideolta.

Indego-robottiruohonleikkuri on voittanut useita kansainvälisiä kuluttajatestejä muun muassa Saksassa, Ranskassa, Belgiassa ja Isossa-Britanniassa ja Tanskassa.

Robottiruohonleikkuri hoitaa työnsä automaattisesti laatimansa optimaalisen aikataulun mukaisesti. Indego XS 300 sopii enintään 300 m²:n nurmialueille.
Leikkaaminen alkaa reunoista, jolloin koko nurmikosta tulee varmasti huolitellun näköinen. Indego M+ 700 on erittäin älykäs robottiruohonleikkuri enintään 700 m²:n nurmialueille.

Kokeile Indego-robottiruohonleikkuria 30 päivää tyytyväisyystakuulla

Jos olet ostanut kampanjaan osallistuvasta myymälästä Indego-robottiruohonleikkurin heinäkuun loppuun mennessä, voit kaikessa rauhassa kokeilla sitä kotona ostopäivästä 30 päivän ajan.

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen tai leikkuujälkeen, voit palauttaa sen takaisin myymälään ja saat rahasi takaisin.

Takuun edellytys on, että tuotetta on käytetty ohjeiden mukaisesti ja että kaikki osat palautetaan alkuperäispakkauksessa.

Lisätietoja saat tästä.

Indego-ruohonleikkureita voi käyttää etäohjauksella matkapuhelimen tai tabletin avulla helppokäyttöisen sovelluksella ja myös etänä. Sovellus muodostaa langattoman yhteyden ruohonleikkuriin napin painalluksella.

bosch.fi