Mainos: Suomen parhaat Koti

5G-verkko tarjoaa nopean netin pientaloille ympäri Suomen

Kauan kaivatut nopeat nettiyhteydet laajenevat kaupungeista hyvää vauhtia eri puolille Suomea. DNA 5G-verkko on tarjolla jo 86 eri paikkakunnalla tuoden nopean netin yli 2 miljoonan suomalaisen käyttöön.
5G-ulkovastaanotin asennetaan rakennuksen seinälle tai katolle. Tämä varmistaa, että 5G-signaali pysyy vahvana huolimatta talon seinien ja ikkunoiden materiaalista. Kuva: DNA

Etenkin haja-asutusalueella 5G-verkko ja sen tuomat mahdollisuudet ovat herättäneet paljon kiinnostusta. Omakotitaloihin, paritaloihin ja rivitaloihin sopivalla kiinteällä 5G-kaistalla netti toimii luotettavasti ja nopeutta on tarjolla jopa 1000M asti.

Luotettavasti toimivan netin tarve kotona on konkretisoitunut monessa kodissa kuluneen vuoden aikana. Nopeiden yhteyksien myötä suoratoistopalveluiden ja TV-ohjelmien laatu paranee ja pelaaminen nousee ihan uudelle tasolle. Myös työnteko sujuu kotitoimistolla ja etänä, kun tiedostojen ja ohjelmistojen käsitteleminen ei ole enää verkosta kiinni.

Palvelua avaimet käteen -periaatteella

– 5G-verkon rakentamista suunnitellessamme aloimme miettiä, millaisen palvelulupauksen voisimme antaa. Voisimmeko mennä asiakkaan kotiin, asentaa laitteet, pystyttää verkon ja yhdistää kodin laitteet valmiiksi verkkoon, kertoo DNA:n tuotekehitysjohtaja Ville Partanen.

Näin myös päätettiin toimia. DNA Koti 5G asennetaan asiakkaille helposti ja mutkattomasti avaimet käteen -periaatteella. Tilauksen jälkeen asentaja sopii käynnistä, tuo kaikki tarvittavat laitteet mukanaan, mittaa 5G-ulkovastaanottimelle yhteyden kannalta parhaan paikan ja huolehtii uuden kotiverkon luomisesta.

Tilauksesta käyttöönottoon menee muutama viikko, joten nopeaa yhteyttä ei tarvitse kauaa odotella. Asennus on myös kokonaisuudessaan kotitalousvähennyskelpoinen.

DNA Koti 5G -yhteys tuo pientaloihin oman ruuhkattoman nettikaistan. Miniminopeustakuu 100M varmistaa, että nettiä riittää kotikäytössä kaikkeen tarvittavaan. Kuva: DNA

Miten DNA Koti 5G -asennus tapahtuu? Katso video!

Tarkasta kartasta, joko 5G on saatavissa omalla asuinalueellasi

DNA:lla on havaittu koronapandemian vauhdittaneen suomalaisten käyttämien datamäärien kehitystä räjähdysmäisesti. Usein juuri pientaloalueilla, joilla ei ole valokuituyhteyttä käytössään, on 4G-verkko ollut kovalla koetuksella.

Valokuituyhteyden hankkimiseen verrattuna DNA Koti 5G tarjoaa monia etuja: toimitusaika on vain muutaman viikon, yhteys on huomattavasti edullisempi ja asennus ei vaadi kaivuutöitä.

Jos haluat tietää, missä kaikkialla 5G-verkko jo toimii, voit tarkistaa tilanteen DNA:n peittokartasta.

DNA, www.dna.fi/koti5g