Mainos: Suomen parhaat Koti

Polyuretaanieriste tiivistää talon turvallisesti ja ympäristöystävällisesti

Nykyaikaisella ruiskutettavalla polyuretaanieristeellä talon energiatehokkuus paranee, mikä näkyy suoraan energialaskussa. Säästö kukkarossa on myös säästö ympäristölle, sillä energiahukkaa vähentämällä ilmakehää uhkaavien kasvihuonekaasujen määrä vähenee.
Ruiskutettava polyuretaanieriste on kattojen, seinien ja lattioiden täydellinen lämpö- ja äänieriste, jonka vaikutus hiilijalanjälkeen on minimaalinen.

Eristys vaikuttaa merkittävästi talon energiatehokkuuteen. Se vaikuttaa myös talon terveyteen estäen kosteuden ja epäpuhtauksien kertymisen rakenteisiin.

Oikein eristetyssä talossa on miellyttävää ja terveellistä asua ilman, että rahaa tuhlaantuu tai ympäristö turmeltuu.

Eristykseltä vaaditaan pitkää ikää ja kestävyyttä. Yläpohjan, alapohjan tai seinien eristeiden on tarkoitus kestää kymmeniä vuosia ilman, että niiden ominaisuudet heikkenevät.

Polyuretaanieriste levitetään ruiskuttamalla, ja se laajenee asennuksessa täyttäen kaikki pienimmätkin kolot.

Eriste, joka ei painu

Huntsman-lämpöeriste on laajeneva polyuretaanieriste, joka edustaa alansa uusinta kehitystä. Se on tehokas, kestävä ja ilmatiivis uretaani, joka eristää tehokkaasti sekä lämpöä että ääntä.

Viking Solutionsin polyuretaanieristeistä voi valita tehokkaan kaasu- ja vesitiiviseristeen eristämiseen ja kapselointiin sekä hengittävän M1-sertifioidun polyuretaanieristeen, joka on erittäin varteen otettava vaihtoehto lasi- ja puhallusvillalle.

Polyuretaanieristeen lämpöarvot ovat erinomaiset. Lisäksi se estää ilman kulkeutumisen ja rajoittaa lämpösiltoja. Se ei painu ja vety ajan saatossa tai tarjoa linnuille sekä jyrsijöille pesänrakennusmateriaalia.

Eristysvaahto päästää vesihöyryn lävitseen pois talon rakenteista ja estää samalla kylmän ilman virtauksen sisään.

Minimaalinen ympäristörasitus

Huntsman-polyuretaanieriste asennetaan ruiskuttamalla. Se laajenee asennuksessa tehokkaasti täyttäen kaikki pienimmätkin kolot ja railot, jotta syntyy yhtenäinen, saumaton ja tiivis eristekerros.

Eristeet eivät sisällä mitään paisumisen vaatimia freonikaasuja, vaan pelkkää vesihöyryä. Ne ovat siis ystävällisiä otsonikerrokselle, eivätkä juuri kasvata hiilijalanjälkeä.

Polyuretaanieristeen lämpöarvot ovat erinomaiset. Huntsman-polyuretaanieristeelle annetaan 25 vuoden tehdas- ja asennustakuu.

Tiivistä talosi

Ota yhteyttä tästä ja hanki omaan taloosi Huntsman-lämpöeriste 25 vuoden tehdas- ja asennustakuulla.

vikingsolutions.net