Mainos: Suomen parhaat Maatalous

Ikuista oma kotitilasi näyttäväksi ilmakuvatauluksi

Suomen maaseutua, metsää ja kaupunkeja on valokuvattu ilmasta 1950-luvulta lähtien. Ammattimaiset ilmavalokuvat menneisyydestä tähän päivään ovat arvokas osa maamme historiaa, joka on helppo tuoda osaksi nykypäivää, oman tilan ja talon sisustukseen.
Suomen Ilmakuva Oy
Ilmakuva-arkisto sisältää mittavan määrän suomalaista historiaa ja havainnollistaa maamme kehittymistä vuosikymmenien ajalta.

Miljoonien kuvien ilmakuva-arkisto käytettävissäsi

Suomen Ilmakuva Oy hallinnoi laajaa, noin 4,5 miljoonan kuvan ilmakuva-arkistoa. Arkisto sisältää kuvia Suomesta vuosikymmenten ajalta, luovutettua Karjalaa myöten.

Kuvakokoelmaan kuuluvat muun muassa Keijo Kääriäisen yli 800 000 valokuvaa erityisesti Etelä-, Itä- ja Keski-Suomesta, Maaseudun Lentokuvauksen 100 000 mustavalkokuvan arkisto Länsi-Suomen alueen kuvista sekä Koististen veljesten 400 000 kuvaa ympäri Suomea.

”Kuva-arkiston kuvista voi tehdä tiedusteluja maksutta”, kertoo toimitusjohtaja Tom-Peter Johansson Suomen Ilmakuva Oy:stä.

Kotisivujemme kautta tai puhelimitse tehdyn kuvatiedustelun saatuamme tutkimme kuva-arkistomme. Mikäli haluttu kuva määritellystä alueesta ja kohteesta löytyy niin asiakas voi tehdä taulutilauksen.”

Valokuvat osana sukututkimusta

Sukututkimus on suosittu harrastus: oma ja suvun historia kiinnostaa kaiken ikäisiä. Digitaalisten arkistojen ansiosta sukututkimusta voi tehdä helposti omalta tietokoneelta käsin.

Suomen Ilmakuva Oy
Karttapalvelun avulla voit selvittää esimerkiksi maa- tai metsätilan sijainnin, tietyillä alueilla jopa 1800-luvulta lähtien.

Vanhojen karttojen sisältämien tietojen avulla arkistoiduista ilmakuvista voi tarkastaa, löytyykö esimerkiksi sukutila rakennuksineen kuviin taltioituna. Digitaaliseen karttapalveluun pääsee suoraan Suomen Ilmakuvan kotisivuilta.

Laadukas ilmakuva omalle seinällesi — katso video!

Ilmakuvataulun voi toteuttaa esimerkiksi kevyelle Kapa-levylle, MDF-levylle, alumiinille ja kankaalle pohjustettuina ja UV-suojattuna.

Ilmakuvataulu on myös oivallinen lahjaidea

Historiallisesta ilmakuvasta toteutettu taulu ilahduttaa myös lahjana, olipa sitten kyse syntymäpäivästä tai muusta juhlasta.

Alpo Ikonen
Alpo Ikonen sai 80-vuotislahjaksi sukulaisiltaan taulun vanhasta kotitilastaan, joka on ikuistettu mustavalkokuvaksi 17. kesäkuuta 1961.

SUOMEN ILMAKUVA OY

Suomen Ilmakuva Oy on toiminut jo yli 35 vuotta. Kuvaustoimintamme on alan yrityksistä maan laajinta. Kuva-arkistomme kattaa kuvia Suomesta 1950-luvulta alkaen, käsittäen yhteensä yli 4,5 miljoonaa kuvaa, luovutettua Karjalaa myöten.

www.suomenilmakuva.fi