Mainos: Suomen parhaat Metsä

Moottorisaha, joka lähtee aina käyntiin

Metsäkoulun käyneillä riittää kaikenlaista muisteltavaa opiskeluajoilta. Kun puheet kääntyvät moottorisahoihin, yksi kommentti kokemuksista nousee usein esille: ”Echo lähtee aina käyntiin!”
Stokker Oy
Echon moottorisahoilla on harrastajakäytössä pitkä, viiden vuoden takuu.

Japanilaismerkki tunnetaankin maailmalla ennen kaikkea laadustaan ja toimintavarmuudestaan. Echolla on yli 65 vuoden kokemus moottorisahojen valmistuksesta: jokainen saha on kehitetty, valmistettu ja testattu alansa huippuosaajien toimesta.

Tuotteiden tutkimiseen ja kehittämiseen panostamisen tuloksena saadaan aikaan entistä kevyempiä ja tehokkaampia 2-tahtikoneita sekä yksityiskäyttöön että metsäammattilaisillekin.

Kevyet ja tehokkaat uutuudet: Echo CS-3510ES ja CS-3510AC

Echo-moottorisahat on suunniteltu ja valmistettu käyttäjien tarpeita ajatellen, toimimaan päivästä toiseen. Echo-uutuudet CS-3510ES ja CS-3510AC edustavat kevyitä ja aiempaa tehokkaampia moottorisahoja, jotka sopivat niin pihan hoitoon, mökkiaskareisiin, polttopuiden tekoon kuin ensiharvennukseenkin.

Molemmissa malleissa on digitaalinen sytytysjärjestelmä, rikastimeen liitetty automaattinen puolikaasu sekä EasyStart-kevytkäynnistys, jotka yhdessä takaavat sahan nopean ja luotettavan käynnistymisen. Teräketjun kiristys käy helposti suoraan sahan sivulta.

Stokker Oy
Komposiittirunkoisen moottorisahan paino ilman laippaa ja ketjua on 3,7 kg (malli CS-3510ES) ja 3,8 kg (malli CS-3510AC).

Echo CS-3510AC -mallissa on lisäominaisuutena patentoitu automaattinen ryyppytoiminto eli sahaustyöt sujuvat ilman kastuneita tulppia ja turhaa nykimistä.

Pidemmissä sahausjaksoissa laitteen käyttäjä arvostaa varmasti myös kevyttä ja kestävää komposiittirunkoa, jonka ansiosta CS-3510ES painaa vain 3,7 kg ja CS-3510AC 3,8 kg. Työkunnossa kokonaispaino on noin 4,7 kg.

Akujelppi testaa: Echo CS-3510ES. Katso video!

Echon ensimmäinen käynnistys tehtiin sahan oltua kolme päivää ulkona pakkasessa.

Echo CS-3510ES -sahan tehotesti

Aku kaataa ja pilkkoo jäisen koivun.

Tekniset tiedot

  • Kuutiotilavuus (cm3) 34,4
  • Kuivapaino (kg) (Ilman laippaa ja ketjua) 3,7 (malli CS-3510ES) / 3,8 (malli CS-3510AC)
  • Teho (kW / ps) 1,5 / 2,1
  • Polttoainetankin tilavuus (l) 0,28
  • Öljytankin tilavuus (l) 0,23
  • Laipan pituus (cm) 35
  • Ketjujako (tuumaa) 3/8
  • Uraleveys (tuumaa) 0,043

Suositushinta mallille CS-3510ES on 299 euroa ja mallille CS-3510AC 339 euroa. Laitteilla on harrastajakäytössä 5 vuoden takuu.

Stokker Oy
Teräketjun kiristys käy molemmissa malleissa helposti suoraan sahan sivulta.

”Isoveli” tulee markkinoille kesällä 2021

Tulevana kesänä Echon valikoimaan tulee mallien CS-3510ES ja CS-3510AC ”isoveli”:

4,3-kiloisessa moottorisahassa on perinteinen ryyppy käytössä ja tehoja 2,3 kW. Hinta-arvio tälle laitteelle on 500-600 euroa.

Echo-moottorisahojen tuote-esittelyt >>

STOKKER

Stokker on Suomessa ja Baltiassa toimiva ammattilaisten suosima työkalujen ja koneiden myynti- ja huoltoliike. Stokkerilla on yli neljännesvuosisadan kokemus työkalujen myynnistä ja kunnossapidosta. Asiantuntijoidemme laaja tietämys ja taidot toimivat perustana parhaiden ratkaisujen tarjoamiseen. Stokkerin huoltohenkilöstö pitää laitteesi aina käyntikunnossa.

stokker.fi