Mainos: Suomen parhaat Metsä

Alstor-pienmetsäkone sopii moneen käyttöön metsässä, puistoissa, pihoissa ja maatiloilla

Nykyaikaiset Alstor 8x8 -pienmetsäkoneet täyttävät ammattitason vaatimukset ja soveltuvat lukuisiin käyttötarkoituksiin. Puiden kaataminen, metsästä keräily ja kuljettaminen, onnistuvat vaivattomasti ahtaistakin paikoista myös vaativissa maastoissa. Metsälannoitus, maansiirto, vinssaukset ym. on laajan lisälaitevalikoiman ansiosta nopeaa ja sujuvaa. Lisävarusteena ketjut tai telat tekevät Alstorista uskomattoman suorituskykyisen.
Oy Wicanda Ltd
Kahdeksan vetävää pyörää. Jo pelkillä kumipyörillä on uskomaton etenemiskyky, myös jarrutus toimii aina kaikilla pyörillä. Runko-ohjattu kone puikkelehtii todella ahtaissakin paikoissa.

Käytännöllinen, kevyt ja voimakas

Erilaisten Alstor-metsäkuormaajien sovellusten, jo yli 22 vuotta jatkunut kehitys ja valmistus Ruotsissa, on tehnyt Alstorista suositun pienajokoneen Euroopassa, Suomi mukaan lukien. Monipuoliset ominaisuudet täyttävät vaativimpienkin käyttäjien tarpeet, metsänomistajista, urakoitsijoista energiayhtiöihin ja pelastuspalveluista kunnallisiin palveluihin asti.

”Metsänomistajat ja urakoitsijat arvostavat Alstorin keveyttä ja nykyaikaista tehokkuutta. Maasto pysyy ehjänä ja siistinä,” kertoo koneita maahantuova Aaro Turunen Oy Wicanda Ltd:stä.

Alstor AB
Alstoreiden vakiovarusteena ovat tehokkaat LED-työvalot.

Erinomaiset maasto-ominaisuudet

Synkronoitu, mekaaninen tai hydraulinen voimansiirto kaikilla kahdeksalla pyörällä takaa huolettoman liikkumisen vaikeissakin maastoissa, kaikkina vuodenaikoina.

”Kun kerralla ostaa varmatoimisen laitteen niin tietää, että koneella voi todella tehdä töitä”, muistuttaa Turunen.

”Meillä on Suomessa urakoitsijoilla paljon Alstoreita käytössä. Pääsääntöisesti voi sanoa, että raskaimmatkin Alstor-koneet kulkevat auton peräkärryssä. Laitteen siirtäminen työmaalta toiselle on siten helppoa ja edullista.”

Alstor 840 metsätyömaalla kuusikon harvennustehtävissä - katso video!

Alstorin konemalleista löytyy sopiva jokaiseen käyttötarkoitukseen

Alstor 840 Pro viihtyisällä ohjaamolla, on todellinen yhdistelmäkone hydrostaattisella voimansiirrolla ja tasauspyörästön lukoilla: Puutavarapankot voi ottaa pois ja tehdä koneesta täysiverisen hakkuukoneen, kytkemällä nosturiin harvesteripään. Huippuohjelmat koneen ohjaukseen ja säätöihin. IQANgo-ohjelmalla bluetooth-yhteys koneesta tehtaalle tarvittaessa. Alstor 840 lanseerattiin kesällä 2017. Katso myös Alstor 840 Pro -esittelyvideo.

Myös samalla uudella ROPS, FOBS, OPS hyväksytyllä ohjaamolla varustettu Alstor 833 malli lanseerattiin kesällä 2015. Mekaanisella voimansiirrolla varustettu työkone on todella käytännöllinen ja varmatoiminen pienajokone. Tehokas ja nopeakulkuinen laite on todella suosittu ja edullinen ylläpitää ja käyttää. Dieselpolttoaineen kulutus on vain 1.5-1.75 l tunnissa. Katso myös Alstor 833-esittelyvideo.

Alstor 841 on avoin malli hydrostaattisella voimansiirrolla, joka perustuu 840 Pro -malliin. Alstor 841 on kone, jota yksityiset metsänomistajat ja urakoitsijat arvostavat. Lisävarusteena turvakatto ja etulasi.

Alstor 821 on tehokas ja monikäyttöinen ajokone monenlaiseen maastoon. Sama runko ja voimansiirto kuin 833 maissa. Näkyvyys kaikkiin renkaisiin ja laitteisiin on todella hyvä, helppo ja nopea. Kone on helppo siirtää trailerilla pienen, 1 690 kilon omapainon ansiosta. Kantavuus 2 500 kg.

Tutustu Alstor Finland-kotisivuilla tarkemmin kaikkiin malleihimme, 840 PRO, 833, 841 ja 821.

OY WICANDA LTD

Olemme Alstor-koneiden virallinen maahantuoja. Tyytyväiset asiakkaamme arvostavat koneiden ammattitason tehokkuutta sekä runsasta lisävarustevalikoimaa.

Kotisivu: https://alstorfinland.fi/