Mainos: Suomen parhaat Ruoka

5 x maukasta syytä valita Muurikka Kesäkeittiö

Täydellinen kesäkeittiö sisältää kaasupolttimen, kesäkeittiövaunun ja Muurikka Pannun kannella. Niillä syntyy miellyttävästi kokkaillen kokonainen ateria suussa sulavista alkupaloista herkullisiin jälkiruokiin ja tietysti täysipainoinen pääateria lisukkeineen.
Muurikka Kesäkeittiössä voi kokkailla isolle porukalle lihaa, kalaa, äyriäisiä ja kasviksia ja jälkiruuaksi maankuuluja muurikkalettuja tai vaikka suloisen makeita grillattuja hedelmiä.

1. Tehokas kaasupoltin kahdella kaasukehällä. Muurikka Kesäkeittiö Kaasu Maxissa on tehokas D-350-kaasupoltin, joka kuumenee hetkessä käyttövalmiiksi. Kaasupolttimessa on kaksi erillistä säädintä ja kaasukehää, joita voidaan käyttää erikseen tai yhtä aikaa. Välillä on tarvetta vain pienelle pannulle, jolloin voi käyttää pelkkää sisäkehää.

2. Kiinteä tuulensuoja kaasupolttimessa. Tämän vuoden mallia on uudistettu niin, että kaasupolttimen tuulensuojasta on tehty kiinteä. Vanhasta mallista poiketen tuulensuoja koostuu nyt yhdestä osasta, jolloin sitä ei tarvitse erikseen koota ja kaasupoltin kiinnitetään siihen muutamaa ruuvia käyttäen. Lisäksi tuulensuoja on entistä peittävämpi, minkä ansiosta liekki ei pääse herkästi sammumaan. Tyylikäs musta tuulensuoja nykyaikaisti Muurikka Kesäkeittiön koko ulkonäön.

Muurikka Kaasu Kesäkeittiö Maxi sisältää kaasupolttimen, kesäkeittiövaunun ja Muurikka Pannun kannella.

3. Se ainoa oikea Muurikka Pannu. Kesäkeittiö Kaasu Maxiin kuuluu se ainoa oikea Muurikka Pannu, jonka halkaisija on 58 senttimetriä. Pannun säilytystä helpottaa pakettiin kuuluva suojapussi, ja mukana tulee myös pannuun sopiva kansi.

Muurikka Pannuun mahtuu monenlaisia ruokia yhtä aikaa: sillä voi kokkailla isolle porukalle lihaa, kalaa, äyriäisiä ja kasviksia ja jälkiruuaksi maankuuluja muurikkalettuja tai vaikka suloisen makeita grillattuja hedelmiä.

Pannu lämpenee keskeltä kuumemmaksi kuin reunoilta, joten keskelle voi asetella isompaa lämpöä vaativat pihvit, makkarat ja perunanyytit foliossa, kun taas sellaisenaan paisteltavat kasvikset, esimerkiksi kesäkurpitsat ja herkkusienet, kypsyvät sopiviksi pannun reunoilla.

Ruuan laiton jälkeen Muurikka Kesäkeittiön puhdistaminen sujuu todella helposti: pannussa kiehautetaan vettä ja tähteet pyyhitään pois.

↑Muurikka Kaasu Kesäkeittiö Maxiin kuuluvan vaunun sivutasot saa mustana (ylempi kuva) tai harmaana. Ne taittuvat kätevästi sivuille esimeriksi säilytyksen ajaksi.

4. Kätevä, liikuteltava ja tyylikäs vaunu. Muurikka Kesäkeittiö Kaasu Maxin kesäkeittiövaunussa on männystä valmistetut sivutasot ja runko mustaksi maalattua terästä. Vaunu on saatavana myös harmailla sivutasoilla. Vaunun sivutasot toimivat kätevänä lisä- ja laskutilana. Säilytyksen ajaksi tasot voi laskea alas, jolloin vaunu mahtuu pienempään tilaan. Pyörät helpottavat kesäkeittiövaunun liikuttelua.

Vaunussa on runsaasti säilytystilaa erilaisille varusteille ja tarvikkeille, kuten pannuille ja savustusastialle. Koska Muurikka Kesäkeittiöön voi valita peruspannun lisäksi erilaisia Muurikka-pannuja ja täsmätuotteita tietynlaiseen ruuanlaittoon, kuten wok- ja paellapannuja sekä savustusastian, säilytystilaa tarvitaan.

5. Osta Muurikka Kesäkeittiö ja osallistu kisaan. Muurikalla on meneillään houkutteleva Kesäkeittiökilpailu, sillä Muurikka Kesäkeittiön ostaneiden kesken arvotaan 1 000 €, 500 € ja 200 € lahjakortit Opa & Muurikka - ja Pisla-verkkokauppoihin.

Muurikka Kesäkeittiöitä myyvät hyvin varustetut rautakaupat, tavaratalot, hypermarketit verkkokauppoineen ja lisäksi Muurikan oma verkkokauppa.

opamuurikka.fi