Talous

Verkon kauppapaikka Tori.fi tarjoaa digitaaliset kanavansa ilmaiseksi viranomaisten käyttöön: "Koronavirus on yhteinen vihollisemme"

Ensimmäisenä mahdollisuutta ovat hyödyntäneet Terveyden ja hyvinvoinnin laitos sekä Suomen Punainen Risti.
Kuvitus: Juho Leskinen
Tori.fi-verkkosivuston ja Tori-mobiilisovelluksen mainostila on vallitsevassa poikkeuksellisessa yhteiskunnallisessa tilanteessa keskeisten viranomaisten käytettävissä.

Verkon kauppapaikka Tori.fi tarjoaa digitaalisia kanaviaan ilmaiseksi viranomaistiedotuksen käyttöön.

Tori.fi-verkkosivuston ja Tori-mobiilisovelluksen mainostila on vallitsevassa poikkeuksellisessa yhteiskunnallisessa tilanteessa keskeisten viranomaisten käytettävissä. Käyttötapa voi olla esimerkiksi viranomaistiedottamista tai informaatiolinkkien jakamista.

"Ajatuksena on edistää viranomaisviestinnän tavoittavuutta. Se on erittäin tärkeää näissä poikkeusoloissa, joissa tällä hetkellä elämme", Tori.fi:n toimitusjohtaja Juha Meronen kertoo tiedotteessa.

Tori.fi on Suomen suurin kauppapaikka. Verkkosivustolla vierailee kuukausittain noin 2,4 miljoonaa eri kävijää ja vierailuja tehtiin viime vuonna yhteensä 330 miljoonaa.

Ensimmäinen Tori.fi:ä tiedotuskanavana hyödyntävä viranomaistaho on Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Samaan ryhtyy myös Suomen Punainen Risti SPR, vaikka ei olekaan viranomainen.

Lue lisää