"Moni yritys pohtii työnteon järjestämistä turvallisesti" –  käytäntöjä kootaan kaikkien käyttöön - Talous - Maaseudun Tulevaisuus
Talous

"Moni yritys pohtii työnteon järjestämistä turvallisesti" –  käytäntöjä kootaan kaikkien käyttöön

EK ja joukko suomalaisia yrityksiä kokoavat parhaiksi näkemiään käytäntöjä kilpailukyvyn säilyttämiseksi.
Tarkoituksena on, että Suomessa saadaan arki ja talouden pyörät pyörimään mahdollisimman turvallisesti ja nopeasti. LEHTIKUVA / Hanna Matikainen

Elinkeinoelämän keskusliitto EK ja joukko suomalaisia yrityksiä kokoavat yhteiselle alustalle parhaiksi näkemiään käytäntöjään kaikkien käyttöön Enter 2020 -kampanjassa.

Tiedotteessa kerrotaan, että joukon tavoitteena on muun muassa auttaa suomalaista yhteiskuntaa palauttamaan toimintakykynsä. Tarkoituksena on, että Suomessa saadaan arki ja talouden pyörät pyörimään mahdollisimman turvallisesti ja nopeasti.

"Monissa yrityksissä pohditaan parhaillaan, miten työnteko järjestetään turvallisesti niin, että innovaatiot elävät ja kilpailukyky säilyy", EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies sanoo tiedotteessa.

"Toivottavasti esimerkit rohkaisevat muita yrityksiä ja tarjoavat mielenrauhaa niin yritysten työntekijöille kuin päättäjille."

Tiedon avoimella jakamisella halutaan luoda uusia ideoita ja innovaatioita, tiedotteessa kerrotaan.

Lue lisää

Rovaniemi jatkaa etätyökäytäntöä vuoden loppuun

MT-gallup: Korona on heikentänyt nuorten mahdollisuuksia sekä kuluttaa että säästää

Betoni on tulevaisuutta muuttoliikeen suunnasta riippumatta

Lasten oikeuksista on huolehdittava