Talous

HKScan aloittaa Apetitin tuotteiden jälleenmyyjänä Ruotsissa

Elintarvikeyhtiöt HKScan ja Apetit aloittavat kaupallisen yhteistyön Ruotsissa.
Kari Salonen
Kasvipohjaisten tuotteiden kysyntä on kasvussa Ruotsissa.

HKScan ja Apetit ovat allekirjoittaneet sopimuksen Apetitin tuotteiden myynnistä Ruotsin food service -kanavassa. HKScan toimii Ruotsissa Apetitin kasvipohjaisten lisäarvotuotteiden jälleenmyyjänä food service -kanavassa helmikuun 2021 alusta alkaen.

Yhtiöt kehuvat alkavaa yhteistyötä, josta kumpikin yhtiö kokee hyötyvänsä:

"Apetitin tuotteet vahvistavat myyntisalkkuamme Ruotsissa ja kasvattavat rooliamme kasvipohjaisten tuotteiden markkinassa food service -kanavassa. Kaupallinen yhteistyö Apetitin kanssa Ruotsissa edistää HKScanin strategista tavoitetta kasvaa monipuoliseksi ruokataloksi”, sanoo HKScanin toimitusjohtaja Tero Hemmilä.

”Yhteistyö HKScanin kanssa tukee strategista painopistealuettamme Ruotsin markkinan vahvistamisesta ruoan viennin kärkenä ja on Apetitille hieno mahdollisuus. Yhteistyö tukee myös erinomaisesti tavoitettamme Ruotsin food service -kanavassa”, sanoo Apetitin toimitusjohtaja Esa Mäki.

HKScanilla on vahva jalansija ja asiakassuhteet Ruotsin food service -kanavassa. Yhteistyö alkaa Apetit-brändillä myytävillä pakastetuilla lisäarvotuotteilla.

Kasvipohjaisten tuotteiden kysyntä on kasvussa food service -kanavassa. Tuotteet on yhtiöiden mukaan testattu ennakkoon loppuasiakkailla ja ne ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton.

Lue lisää

Lukkarinrakkaus veti Esa Mäkeä Apetitiin

Miksi ruokafirmat ovat pörssin luusereita?

Simonkadun pääekonomisti: Ruokayhtiössä on riskejä joka lähtöön

Elintarviketeollisuudessa toimitusjohtajalla iso palkka olipa yhtiö pieni tai suuri