Talous

Alma Talentin yt-neuvottelut: Lopettaa kolme julkaisua ja kuusi työpaikkaa

Alma Talent keskittyy entistä vahvemmin maksulliseen, digitaaliseen medialiiketoimintaan.

Alma Talentin yt-neuvottelujen tuloksena Markkinointi&Mainonta, Metallitekniikka ja Tekniikan Historia -julkaisut lakkautetaan. Ne lakkaavat ilmestymästä vuodenvaihteeseen mennessä, kerrotaan tiedotteessa.

Työ vähenee kuudella henkilötyövuodella toimituksissa ja mediamyynnissä. Vähennykset tapahtuvat erosopimuksella tai irtisanoen. Yhdeksälle henkilölle löytyi uusi tehtävä uudelleensijoituksen tai toimenkuvamuutoksen avulla.

Yt-neuvottelut koskivat viittätoista henkilöä.

Alma Talent keskittyy entistä vahvemmin maksulliseen, digitaaliseen medialiiketoimintaan.

"Markkinointi ja mainonta ovat tärkeitä toimialoja, joiden seuraamista ja analysointia vahvistamme Kauppalehdessä", kertoo tiedotteessa Alma Talentin toimituksista vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi.

Hänen mukaansa metallitekniikan ja tekniikan historian aiheiden uutisointi jatkuu Tekniikka & Talous -julkaisussa painettuna ja digitaalisena.

Metallitekniikan ja Tekniikan historian jakelu on ollut kummallakin noin 6 000. Markkinointi & Mainonnan painosmäärä on ollut 3 500 ja digiyleisö kuukaudessa noin 190 000.

Lue lisää

Alma Media suunnittelee Markkinointi&Mainonnan, Metallitekniikan ja Tekniikan Historian lakkauttamista

Talouselämä-lehdeltä uusi avaus alalle: kompensoi hiilijalanjälkensä ensimmäisenä journalistisena printtijulkaisuna Suomessa

Uutispäällikön kommentti: Hallituksen suositus nosti porvarit takajaloilleen —onko oikeiston etätyövihan syy pelko metropolin kuihtumisesta?

Yllätyskäänne: Valmet Automotive kertoi vasta heinäkuussa laajentavansa, aloittaa nyt yt-neuvottelut lomautuksista