Talous

Talvivaaran viestintää johtanut Olli-Pekka Nissinen siirtyy turkisalalle

Talous 10.01.2018

Olli-Pekka Nissinen siirtyy Ahtium Oyj:n viestintäjohtajan paikalta Suomen turkiseläinten kasvattajain liittoon.


Markku Vuorikari
Olli-Pekka Nissinen esitteli aiemmassa työssään ahkerasti Talvivaaran kaivoksen toimintaa medialle.

Kasvatustieteen maisteri Olli-Pekka Nissinen, 42, on nimitetty Suomen turkiseläinten kasvattajain liitto Pro Furin viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.2.2018 alkaen, liitto kertoo tiedotteessa.

Viestintäjohtaja vastaa turkiselinkeinon sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja raportoi Pro Furin toiminnanjohtajalle Marja Tiuralle

Nissinen siirtyy turkiselinkeinoon Ahtium Oyj:n viestintäjohtajan paikalta, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2012 lähtien. Ahtium oli aiemmin nimeltään Talvivaaran Kaivososakeyhtiö.

Ennen uraansa kaivosteollisuudessa ja kiertotaloussektorilla Nissinen on työskennellyt uutispäällikkönä ja toimittajana muun muassa Aamulehdessä sekä viestintätehtävissä Afganistanissa.

"Turkiselinkeino on perinteikäs ja vastuullinen elinkeino, joka tuo vuosittain 400–500 miljoonan euron vientitulot Suomeen. Tämän lisäksi se on myös tärkeä osa suomalaista bio- ja kiertotaloutta. Elinkeinon tunnettuutta täytyy nostaa faktoja jakamalla. Tätä työtä haluan olla aktiivisesti tekemässä", Nissinen sanoo. 

Aiheeseen liittyvät artikkelit