Talous

Erkki Järvinen vetämään Snellmania

Snellman-konsernilla on toimintaa Suomessa ja Ruotsissa.
Snellman
Snellmanin uusi konsernijohtaja tuntee konsernin jo entuudestaan. Hän on ollut mukana Oy Snellman Ab:n hallituksessa vuodesta 2011 lähtien

Snellman-konsernin hallitus on nimittänyt Erkki Järvisen, 57, Snellman-konsernin uudeksi konsernijohtajaksi 8. helmikuuta alkaen.

Kauppatieteiden maisteri Järvinen on toiminut aiemmin muun muassa Tikkurilan ja Rautakirjan toimitusjohtajana. Työuransa aikana hän on osallistunut hallitustyöskentelyyn useissa eri yrityksissä ja hän toimii tällä hetkellä muun muassa YIT-konsernin hallituksessa.

Snellmanin uusi konsernijohtaja tuntee konsernin jo entuudestaan, sillä hän on ollut mukana Oy Snellman Ab:n hallituksessa vuodesta 2011 lähtien.

"Olen todella innostunut tästä. On hienoa päästä johtamaan ja kehittämään Snellmania uudessa roolissa. Meillä on mielestäni erinomaiset mahdollisuudet kehittää yritystä vielä suuremmaksi ja monipuolisemmaksi elintarvikealan toimijaksi" Järvinen sanoo tiedotteessa.

Konsernin hallituksen puheenjohtaja Henrik Snellman katsoo tulevaisuuteen luottavaisin mielin.

"Erkin myötä saamme konserniimme vahvaa ja syvällistä liikkeenjohdon osaamista. Pitkän Snellmanin hallituksessa työskentelyn ansiosta hän myös edustaa jatkumoa. Hän tuntee yrityksen hyvin ja pystyy viemään sitä kohti seuraavaa kehitysvaihetta", hän sanoo tiedotteessa.

Snellman-konsernilla on toimintaa Suomessa ja Ruotsissa. Sen suurimmat toimipaikat ovat Pietarsaaressa ja Keravalla.

Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 300 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa työskentelee yli 1300 henkilöä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Snellman lähtee mukaan ravintolabisnekseen – Uusi paniniravintola aukeaa Tampereelle

Suomalainen ruokakulttuuri köyhtyi, kun sisäelinten syönti romahti: "Meillä olisi vielä paljon tehtävää menekin edistämiseksi"

Snellman palautti pekoninvalmistuksen Suomeen