Reijo Flink korvaa Atriasta lähteneen Jari Leijan tehtävät - Talous - Maaseudun Tulevaisuus
Talous

Reijo Flink korvaa Atriasta lähteneen Jari Leijan tehtävät

Agrologi Reijo Flink jatkaa toistaiseksi myös Itikka osuuskunnan ja Lihakunnan toimitusjohtajana.
Kaj Kusnetsov
Reijo Flink uskoo lihan kulutuksen pysyvän jatkossakin vakaana.

Agrologi Reijo Flink on nimitetty A-Tuottajat Oy:n ja A-Rehu Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän on aiemmin työskennellyt Itikka osuuskunnan ja Lihakunnan toimitusjohtajana. Hän hoitaa toistaiseksi oman toimensa ohella myös Itikka osuuskunnan ja Lihakunnan toimitusjohtajan tehtäviä.

Flink korvaa Atrian varatoimitusjohtajan paikalta kilpailija HKScanille siirtyneen Jari Leijan tehtävät.Itikka Osuuskunta ja Lihakunta ovat Atrian kaksi suurinta omistajaa. A-Rehu on Atrian omistama rehuyhtiö. A-Tuottajat Oy on Atrian, Itikka Lihakunnan ja Pohjanmaan Liha -osuuskunnan perustama yhteinen lihan hankintayhtiö..

Atria nimitti samalla Markku Hirvijärven yhtiön lihaliiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi. Hänen vastuullaan on edelleen myös Atria Suomen vientitoiminnot. Ennen Hirvijärveä Atrian lihaliiketoiminnasta vastasi Jari Leija.Atria Suomen
johtoryhmän vastuualueita muutetaan myös Tapani Potkan osalta. Potka vastaa vuoden alusta myös Atria Suomen teollisesta toiminnasta.

Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Atrian liikevaihto oli vuonna 2017 oli noin 1,44 miljardia euroa ja yhtiön palveluksessa oli noin 4 500 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa.

Lue lisää: Leija vaihtaa kilpailijan leiriin: Nimitettiin johtajaksi HKScaniin

Lue lisää

Tuottajien vaadittava yhtiöiltään enemmän

MTK:n vientijohtaja: Suomalaisen ruuan laatu on vahva vientivaltti, kun asiat tehdään oikein

Japanilainen perheravintolaketju käyttää jatkossa atrialaista sianlihaa hampurilaispihveissään

Atrian Gröhn: Yhdysvaltojen teurastamojen tilanne vakava, sianlihan hinnassa paljon riippuu Kiinasta