Talous

Hämeen Sanomat: Politiikan jättänyt Jari Koskinen mukana puutalotehtaan perustamisessa

Entinen kokoomuksen kansanedustaja ja Kuntaliiton toimitusjohtajuudesta eronnut Jari Koskinen lähti mukaan talotehdashankkeeseen.

Hämeen Sanomien uutisen mukaan Kuntaliiton toimitusjohtajuudesta viime vuonna eronnut Jari Koskinen on mukana hämeenlinnalaisessa puutalotehdashankkeessa. Kokoomuksen entinen kansanedustaja ja maa- ja metsätalousministerinä vuosina 2011–2014 työskennellyt Koskinen kuuluu Suomen Puukerrostalot -yhtiön hallitukseen.

Yhtiössä aiemmin osakkaana olleet ja poliisin tutkinnassa olevan Nuorisosäätiön asioihin sotkeutuneet osakkaat Juha-Matti Huhtanen ja Harri Romppainen ovat jättäneet yhtiön

Suomen Puukerrostalojen toimitusjohtaja Teppo Laurila kertoo Hämeen Sanomille, että "talotehtaan rakentamisesta tiedotetaan helmikuun jälkeen".

Yhtiö hakee itselleen tuotantotiloiksi tonttia ja alkuun tiloiksi riittävät noin 6 000 neliötä.

Yhtiö aikoo aloittaa tuotannon yhteistyössä ruotsalaisen Landbäggs Bygg -yhtiön kanssa. Ruotsalaisyhtiö on rakentanut teollisesti puukerrostaloja 25 vuotta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lehto toi autoteollisuuden opit puukerrostalojen rakentamiseen – "Jos haluaa uniikin asunnon, niitä tekevät muut firmat"

Ruokahaaste jatkukoon

Kuntalehti: Kuntaliiton jättävän Jari Koskisen suunnitelmat selvisivät – keskittyy metsänhoitoon