Löydä ehdokkaasi: MT:n vaalikoneessa koko maan kuntavaaliehdokkaat
Talous

Ovi käy Nordeassa jälleen – nyt lähtee talousjohtaja

Konsernin johtoryhmässä on ollut viime aikoina paljon vaihtuvuutta joka alkoi, kun Casper von Koskullille nimitettiin seuraaja.
Konsernin johtoryhmässä on ollut viime aikoina paljon vaihtuvuutta. Lehtikuva / Laura Ukkonen

Muutokset Nordean johdossa jatkuvat. Konsernin talousjohtaja Christopher Rees on päättänyt jättää pankin ensi vuonna ja aikoo muuttaa perheineen takaisin Britanniaan.

Seuraajan haku on alkanut, Nordea ilmoittaa. Rees jatkaa tehtävissään ja Nordean johtoryhmässä siihen asti kunnes seuraaja on nimitetty ja tehtävät siirretty hallitusti. Rees tuli Nordeaan vuonna 2015.

"On ollut ilo työskennellä Christopher Reesin kanssa konsernin johtoryhmässä. Jäämme kaipaamaan häntä, kun hän lähtee vuonna 2020", sanoi konsernijohtaja Frank Vang-Jensen tiedotteessa.

Konsernin johtoryhmässä on ollut viime aikoina paljon vaihtuvuutta joka alkoi, kun Vang-Jensen nimitettiin seuraamaan Casper von Koskullia.

Viime viikolla Nordean johtoryhmästä lähtivät varakonsernijohtaja Torsten Hagen Jörgensen ja henkilöstöjohtaja Karen Tobiasen. He jättivät tehtävänsä välittömästi.

Lue lisää

Nordean uusi konsernijohtaja Vang-Jensen painottaa kulujen karsimista – kilpailijat katsovat, että tuottojakin on saatava lisää

Wärtsilä sai nuivan vastaanoton vilkkaan tulospäivän pörssissä – yleisesti tuloskausi ylitti korona-ajan karut ennusteet

Nordean johtoon tanskalainen Frank Vang-Jensen – joutui lähtemään Handelsbankenin johdosta vuonna 2016

Nordea tutki: Yli puolet suomalaisista käyttää käteistä vain harvoin tai ei lainkaan