Talous

Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton kiistan ratkominen jatkuu maanantaina

Kiistaa soviteltiin ensi kertaa perjantaina.
Teknologiateollisuuden työmarkkinajohtaja Minna Helle, valtakunnansovittelija Vuokko Piekkala, Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto ja ensimmäinen varapuheenjohtaja Turja Lehtonen Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton neuvotteluissa. LEHTIKUVA / SEPPO SAMULI

Teollisuusliiton ja Teknologiateollisuuden välisen työriidan sovittelu jatkuu maanantaina valtakunnansovittelija Vuokko Piekkalan johdolla.

Kiistaa soviteltiin ensi kertaa perjantaina. Puoliltapäivin alkanut tapaaminen päättyi hieman ennen iltakuutta tuloksetta.

"Ensimmäisessä tapaamisessa päästään harvoin maaliin, eikä niin käynyt nytkään, mutta keskustelu oli rakentavaa", Teknologiateollisuuden työmarkkinajohtaja Minna Helle kommentoi Twitterissä.

Teollisuusliiton ja Teknologiateollisuuden työehtosopimusta pidetään käynnissä olevan liittokierroksen päänavauksena, sillä moni muu odottaa, millaiseen ratkaisuun siinä päädytään.

Lauantaina valtakunnansovittelijan johdolla sovitellaan mekaanisen metsäteollisuuden työriitaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Sähköliiton jäsenet lakkoon 12 yrityksessä

Teknologiateollisuus: Valtakunnansovittelija on jättänyt sovintoehdotuksen Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton työkiistassa

Työmarkkinoille luvassa myrskyjä