MT Jättinumero: MT.FI-sivuston kaikki artikkelit saatavilla 30.10.-1.11. ilman lukurajoituksia
Talous

OP:n omistaja-asiakkaiden määrä on kasvanut kymmenessä vuodessa lähes 60 prosenttia – nyt heitä on jo yli kaksi miljoonaa

Viime vuonna omistaja-asiakkaita tuli pankkiryhmälle lisää 92 000 kappaletta.
Jarkko Sirkiä
Omistaja-asiakas saa OP-bonusten lisäksi etuja pankki-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluista.

Finanssiryhmä OP:lla on nyt jo yli kaksi miljoonaa omistaja-asiakasta.

Omistaja-asiakkaiden määrä on OP:n mukaan kasvanut kymmenen vuoden aikana lähes 60 prosenttia. Viime vuonna omistaja-asiakkaita tuli pankkiryhmälle lisää 92 000 kappaletta.

OP Ryhmän toimintaa ohjaava perustehtävä on sen mukaan omistaja-asiakkaiden ja toimintaympäristön kestävän taloudellisen menestyksen, turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen.

"Kaksi miljoonaa omistaja-asiakasta oli viime vuonna yksi strategisista tavoitteistamme, jonka saavuttamisesta olemme asiakkaillemme kiitollisia. Pyrimme varmistamaan, että omistaja-asiakkuudesta on jatkossakin tuntuvaa etua", pankkitoiminnan henkilö- ja pk-yritysasiakkaista vastaava johtaja Harri Nummela sanoo tiedotteessa.

Omistaja-asiakkaat hyötyvät omistajuudestaan OP:n mukaan monin eri tavoin. Näkyvin etu ovat OP-bonukset, joita on maksettu jo 20 vuotta eli vuodesta 1999 lähtien. Tuona aikana bonuksia on maksettu yli 2,5 miljardia euroa. Kymmenessä vuodessa omistaja-asiakkaille maksettujen bonusten määrä on kasvanut noin 60 prosenttia.

Omistaja-asiakas saa OP-bonusten lisäksi etuja pankki-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluista. Omistaja-asiakkaat saavat esimerkiksi opintolainan ilman toimituskuluja ja ostavat, myyvät sekä vaihtavat suurinta osaa OP:n rahastoista ilman kaupankäyntikuluja.

Lue lisää

USA:n presidentinvaaleja seuraa osakemarkkinoilla neljän kuukauden epävarmuus

OP:n pääjohtaja Ritakallio: ”Koronan kehitys pankkikriisiksi on hälventynyt”

OP:n tulos jäi kauas vuoden takaisesta – Vallilan konttorin myynti tuki koronakriisin synkistämää alkuvuotta

OP Ryhmältä tulosvaroitus : Pandemia heikentää luottoriskinäkymää ja sijoitustuottoja