Talous

Harri Saukkomaa Carunan väliaikaiseksi viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi

Tekirin hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa on aloittanut Carunan väliaikaisena ja osapäiväisenä viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajana.

Saukkomaa osallistuu Carunan johtoryhmän toimintaan toimeksiantonsa ajan.

Saukkomaan nimitys liittyy sähkönsiirtoyhtiö Carunan organisaation ja johtoryhmän uudistamiseen. Sen keskeisimmät muutokset koskevat sähköverkon kehittämistä ja operointia sekä viestintä- ja yhteiskuntasuhteiden hoitoa. Uusi, aiempaa pienempi johtoryhmä aloitti toimintansa perjantaina.

"On aika aloittaa seuraava vaihe Carunan liiketoiminnassa, mikä edellyttää johtamisjärjestelmän uudistusta. Tämän muutoksen toteuttamiseksi olen uudistanut johtoryhmän ja johtajiston sekä yhdistänyt toimintoja, jotta voimme kehittää toimintaamme sujuvammaksi", kertoo yhtiön toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyyny. Hän aloitti tehtävänsä toukokuussa.

Carunan omaisuudenhallintayksikkö ja käyttötoiminnot-yksikkö yhdistettiin sähköverkot-yksiköksi. Yksikön väliaikaisena johtajana toimii toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyyny.

Harri Saukkomaa on Viestilehdet Oy:n hallituksen jäsen.

Lue lisää

Miksi keskustan ministerit tilaavat viestintäpalveluja nimenomaan Tekiriltä? – Puoluesihteerin mukaan ohjetta yksittäisen toimijan suosimisesta ei ole

Viestinnän merkitys politiikassa on viime aikoina korostunut, sanoo poliittisen viestinnän tutkija Pekka Isotalus: "Nykyisellään valtakunnan kärkipoliitikot tarvitsevat siihen apua"

Kulmunia valmentanut viestintäkonsultti: Ministerin ja puheenjohtajan rooleja on varmaan toisinaan vaikea erottaa toisistaan

Sähkön käyttäjät maksavat satoja miljoonia euroja vuodessa tuottoa "tyhjästä" – yhtiöt laskuttavat verkon laskennallisen arvon perusteella, ei todellisen