Talous

Lappilainen hotelli Helsingin keskustaan: "Modernia ja hienostunutta", sadassa huoneessa oma sauna

Talous 07.02.2017

Lapin vetovoiman odotetaan kiinnostavan myös keskellä kaupunkia. Tampere ja Oulu ovat toimineet testipaikkoina.


Lapland Hotels
Kuva on Lapland Hotelsin kaupunkihotellista Tampereella.

Lapland Hotels Oy avaa kolmannen kaupunkihotellinsa Helsinkiin. ydinkeskustassa sijaitsevalle Bulevardille. Hotelli valmistuu keväällä 2018, kiinteistön omistaa LähiTapiola ja rakentamisesta vastaa NCC.

"Suomen maine matkailukohteena on vahvistunut parin viime vuoden aikana entisestään. Helsinki puolestaan on noussut erittäin kiinnostavaksi kaupunkikohteeksi. Tämän vuoksi toteutamme seuraavan korkeatasoisen kaupunkihotellimme juuri Helsinkiin", Lapland Hotels Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pertti Yliniemi sanoo.

"Lapissa on vetovoimaa. Uskomme, että lappilaisuus on meille Helsingissäkin erittäin positiivinen erottautumistekijä niin kansainvälisten kuin kotimaisten vieraiden näkökulmasta. Uusi hotellimme toteutetaan laadulla, joka tyydyttää vaativammankin matkailijan toiveet."

Hotelliketjulla on jo kaksi kaupunkihotellia Oulussa ja Tampereella. Yliniemi kuvailee hotellien erottuvan muista Napapiirin eteläpuolella operoivista toimijoista modernilla lappilaisuudella, joka näkyy "hienostuneella ja elämyksellisellä tavalla".

Lapland Hotels Bulevardiin tulee 182 keskimääräistä suurempaa hotellihuonetta. Yli sataan huoneeseen sisältyy pohjoista hyvinvointia ilmentävä oma sauna. Myös ravintolapalvelut ovat isossa roolissa ja inspiraatio haetaan Lapin puhtaista raaka-aineista ja kunnianhimoisesta toteutuksesta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit