Talous

MT:n verkkosisältö osin maksulliseksi

Talous 14.08.2017

MT Plus -logolla merkityt jutut aukeavat vain sähköisiin palveluihin oikeutetuille tilaajille ja vuorokauden lukuoikeuden tekstiviestillä ostaneille.


MT Plus -jutut tunnistaa etusivulla kuvan päällä olevasta logosta.

Maaseudun Tulevaisuus alkaa julkaista verkossa juttuja, jotka ovat vain sähköisiin palveluihin oikeutettujen tilaajien ja tekstiviestillä lukuoikeuden ostaneiden luettavissa.

Maksulliset jutut tunnistaa etusivulla kuvan päällä näkyvästä MT Plus -logosta. Vapaasti nähtävissä ovat otsikko, sitä seuraava lyhyt ingressiteksti ja kuva. Lukeakseen koko jutun tilaajan on kirjauduttava tunnuksillaan sisään.

Uusi sähköisten palveluiden tilaaja saa välittömästi sähköpostiinsa tunnukset kirjautumista varten.

Tunnuksiin tai kirjautumiseen liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Viestilehtien tilaajapalveluun.

Maksullista MT Plus -sisältöä ovat ensi vaiheessa erityisesti maa- ja metsätalouden ammattilaisille suunnatut jutut.

MT:n kestotilaajan on saatava tilauksensa hinnalle vastinetta myös verkossa, uudistusta perustelee päätoimittaja Jouni Kemppainen.

”Maaseudun Tulevaisuus on kasvanut kahden viime vuoden aikana rajusti verkossa. Kaupallisen median ansainta­logiikan mukaan meidän on kuitenkin saatava verkkosisällöistä myös tuottoja.”

Suuri osa päivittäisistä verkkouutisista on edelleen vapaasti luettavissa entiseen tapaan.

Kemppaisen mukaan MT kehittää sekä vapaasti luettavia että maksullisia sisältöjä edelleen tulevina vuosina.

”Pyrimme edelleen kehittämään verkkotarjontaamme niin, että erityisesti maa- ja metsätalouden ammattilaisille tärkeät sisällöt ovat tilaajillemme vapaasti käytettävissä.”

Aiheeseen liittyvät artikkelit