Talous

Tämä sovellus voi puolittaa pienyrittäjän pankkikulut

Suomesta startupina ponnistanut Holvi tarjoaa pk-yrityksille vaihtoehtoisen tavan järjestää päivittäinen pankkiasiointi.
Kari Salonen
Holvin palvelu helpottaa laskutuksen seurantaa, sillä kirjanpito on samassa työkalussa kuin käyttötili.

Atk-palveluja ja hunajaa tuottava Tietovirta käyttää päivittäisessä rahaliikenteessä tavallisen pankin sijaan Holvin palvelua.

Suomesta startupina ponnistanut Holvi tarjoaa pk-yrityksille vaihtoehtoisen tavan järjestää päivittäinen pankkiasiointi. Jujuna on tarjota saumattomana kokonaisuutena käyttötili, maksukortti, kirjanpitotyökalu, laskutussovellus sekä verkkokauppa. Näin esimerkiksi korttiostosten kuitit siirtyvät helposti suoraan kirjanpitoon.

Holvi oli maaliskuuhun asti suomalainen startup-yritys. Tuolloin BBVA-pankki osti sen. BBVA on etenkin espanjankielisessä maailmassa tunnettu jättiläinen.

Tietovirran Taito Heiskasen kokemukset Holvista ovat myönteiset, ja hän suosittelee palvelua myös asiakkailleen. Tietovirran pankkikulut puolittuivat entiseen verrattuna. Holvi veloittaa pk-yrityksiltä kiinteän summan jokaisesta tilitapahtumasta, eikä kuukausittaisia perusmaksuja tule.

Suuremmille asiakkaille on tarjolla kiinteään hintaan vakiomäärä tilitapahtumia. Ainoastaan rahoituksen tarpeessa on käännyttävä perinteisten pankkien puoleen, Heiskanen toteaa.

Lue myös:

Tuhannet pikkuyritykset nakertavat pankkien ylivaltaa

Mehiläishoidossa olisi tehostamisen varaa: pesät vaa'an päälle ja anturit sisään

Taito Heiskanen tuottaa it-palveluita ja hunajaa – "Sujuva etätyö on ollut mahdollista vasta 2–3 vuotta"

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Maissinen maksukortti paljastaa ostosten hiilijalanjäljen

Näin maksukortteja kannattaa suojata verkkohuijauksilta

Taito Heiskanen tuottaa it-palveluita ja hunajaa – "Sujuva etätyö on ollut mahdollista vasta 2–3 vuotta"