Talous

Tasan kuukausi sitten Postin Malinen ei ollut edes harkinnut eroamista – Mitä sitten tapahtui?

Kohu Postin ympärillä on viimeisen kuukauden ajan ollut kovaa ja kasvavaa. Hallituksen puheenjohtajan Markku Pohjolan mukaan yhtiön hallituksen suunnasta ei ollut mitään työntöä Malisen suuntaan.
Jaana Kankaanpää
Postin hallituksen puheenjohtajalle Markku Pohjolalle on jäänyt Postin ympärillä viimesen kuukauden aikana velloneesta kohusta se kuva, että sitä on "masinoitu" yhtiön ulkopuolelta. Kuka tai mitkä tahot – sitä Pohjola ei halunnut kommentoida.

Posti hakee uutta toimitusjohtajaa, kun tehtävää vuodesta 2012 hoitanut Heikki Malinen ilmoitti yhtiön hallitukselle eroavansa.

Koko postiala elää syvää rakenteellista murroskautta, kun perinteinen kirjeposti jakajien repuissa vähenee trendinomaisesti. Kustannuspaineet pakottavat postia etsimään säästöjä ja uutta liiketoimintaa.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

YIT:n johtaja kehuu Triplaa Suomen vihreimmäksi kauppakeskukseksi, joka pienentää kuluttajien hiilijalanjälkeä – betonikompleksin hiilijalanjälkeä ei tiedetä

Kobolttia etsivä kaivosyhtiö jättänyt varauksia tuhansille neliökilometreille – kohteet Lapissa, Koillismalla ja Kainuussa

Virolainen Operail haastaa VR:n rautateiden rahtiliikenteessä