Shanghailaiskaupan lihahyllyllä on huomattu hinnan nousu – "Meidän pitäisi ostaa vähemmän lihaa ulkomailta" - Talous - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Talous

Shanghailaiskaupan lihahyllyllä on huomattu hinnan nousu – "Meidän pitäisi ostaa vähemmän lihaa ulkomailta"

Afrikkalainen sikarutto on tuttu MT:n Kiinassa haastattelemille kuluttajille.
Paula Liesmäki
Vanie Chen kokkaa lihoista kiinalaista ruokaa: sianlihaa hapanimelässä kastikkeessa, paistettua kanaa ja naudanlihapihvejä.

Lihan alkuperä kiinnostaa kiinalaisia kuluttajia.

Zhejiangin maakunnasta kotoisin oleva Ji Guo, 34, kertoo shanghailaisessa supermarketissa suosivansa kiinalaista lihaa.

Hän ostaa yleensä sianlihaa, naudanlihaa ja kalaa. "Ostan aina kiinalaista sianlihaa", kertoo puolestaan shanghailainen rouva Qian, 57.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää