Talous

Syyskuussa aloittaneella ruokavaltuutetulla on toistaiseksi tyhjä pöytä – "Korostan, että elintarvikemarkkinavaltuutettu ei ole tuomioistuin"

”Selkeä tilaus tälle on”, sanoo pestistään Olli Wikberg, joka on rakentanut syksyn ajan toimistoaan kuntoon.
Sanne Katainen
Kiistatilanteissa kannattaa ottaa ensin yhteyttä omaan sopimuskumppaniin, ja jopa kauppatapalautakunta on viranomaisia nopeampi, Olli Wikberg sanoo. ”Täytyy ymmärtää, että viranomaistoiminta on yleensä aika pitkäkestoista, koska se on tarkoin säänneltyä.”

Elintarvikemarkkinavaltuutettu aloitti viisivuotisen toimikautensa syyskuun alussa. Yhtään selvityspyyntöä ei ole pöydälle kuitenkaan vielä tullut.

”Ei onneksi”, virkaa hoitava juristi Olli Wikberg sanoo. Onneksi siksi, että syksy on mennyt toimistoa ”rakentaessa”.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

"Vahva euro tappaa tehokkaasti perusyrityksiä, kilpailutilanne halpatuonnin keskellä tuntuu välillä kohtuuttomalta" – Pekka Luoma kertoo, mitkä ovat yrittäjän tunnelmat syksyllä 2019

Erään myllyn tarina, eli minkälaisten mutkien kautta Helsingin Mylly tuli Virosta Suomeen ja kasvoi kauppaamaan trendiruokaa maailmalle

HKScan muovaa organisaatiorakennettaan – Suomen toiminnoista vähennetään kahdeksan henkilöä