Talous

Kiinalaisomisteisen turkistarhayhtiön väkeä on ollut vaikea tavoittaa: pohjalaisten tarhaajien ostotarjous perille kuriirin avulla

Pohjalaisten tarhaajien ostotarjous kiinalaisomisteisen JP Turkis Oy:n siniketuista lähti tiistaina sähköpostilla eteenpäin. Sähköposti menee yhteyshenkilölle, joka tulostaa sen ja toimittaa tulosteen JP Turkiksen postilaatikkoon.
Esko Keski-Vähälä
Kiinalaisomisteisen JP Turkis Oy:n hallitusta johtaa Pan Jian Ping. Kuva on otettu Kokkolan Vitsarissa sijaitsevalla turkistarhalla perjantaina 17.1.

"Yrityksen sähköpostiosoitetta ei ole löytynyt, emmekä ole saaneet tarjousta muutenkaan JP Turkiksen väelle tietoon. Siksi asia etenee tällä tavalla kuriirin avulla", Rannikon Turkistuottajat ry:n puheenjohtaja Arto Isopahkala kertoo.

Mikäli kaupantekoon päästään, ostajana olisi kolme tarhaajien yhdistystä: Rannikon Turkistuottajat, Kaustisen Seudun Turkistarhaajat ja Lakeuden Tarhaajat.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi nyt edulliseen hintaan.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää