Talous

Valio tekee nyt lihapullansa kotimaisesta lihasta

Tuotetiedot muutetaan vasta, kun kaikki varastotkin ovat kotimaisia.
Holmberg Niklas
Lihan alkuperämaa oli aikaisemmin Saksa.

MT uutisoi elokuussa, että Valion ammattikeittiöille myymien lihapullien raaka-aine oli saksalaista.

Viestintäpäällikkö Kaisa Tikkanen Valiolta kertoo nyt, että kaikki Valion food service -asiakkaille myytävät naudanlihatuotteet on valmistettu syyskuun puolen välin jälkeen kotimaisesta lihasta.

"Varastoissa ja asiakkailla voi vielä olla saksalaisesta lihasta valmistettuja tuotteita jäljellä", Tikkanen tarkentaa.

"Tieto lihan alkuperästä päivitetään verkkosivujemme tuotetietoihin, kun varastoissa ja asiakkailla ei enää ole saksalaisesta lihasta valmistettuja tuotteita. Tämä tapahtuu vuoden loppuun mennessä."

Lue lisää:

Valion lihapullat saksalaisesta naudanlihasta – mainostaa tuotetiedoissa 90-prosenttisella kotimaisuusasteella

Lue lisää

Satapäisen karjan isäntä sanoo suorat sanat raiviopelloista: "Päättäjien tulisi laittaa asia kuntoon, kun lapset riitelevät"

Valio, Atria ja Luonnonvarakeskus kehittävät yhteistyössä mallia maidon- ja naudanlihantuotannon hiilijalanjäljen laskentaan

"Haluan tehdä tästä suomalaisen elintarvikealan Stora Enson" – Sijoittaja Pekka Viljakaisen Finnforel on tehnyt läpimurron, joka voi mullistaa maailman kalankasvatuksen

Pekka Viljakainen loi maailmalle verkkopankin, ja nyt hän varoittaa suomalaisia Venäjä-hysteriasta: "En näe Venäjällä mitään riskiä, mitä ei ole kansainvälisillä markkinoilla yleensä"