Tiede & tekniikka

Linde ostaa Nesteen pullokaasuliiketoiminnan ja osuuden Porvoon täyttölaitoksesta

Linden nestekaasuverkko laajenee kaupan myötä yli kahteen tuhanteen myyntipisteeseen.
Sanne Katainen
Nesteen pullokaasuntäyttölaitos sijaitsee Porvoon Kilpilahdessa.

Teollisuuskaasuyritys Linde Gas ostaa Nesteen pullokaasuliiketoiminnan ja osuuden Porvoon Kilpilahdessa toimivasta nestekaasun täyttölaitoksesta. Linde kertoi kaupasta perjantaina 15. tammikuuta julkaistussa tiedotteessa.

”Pullokaasut ovat yksi Linden ydinliiketoiminnoista, joihin yritys on viime vuosina investoinut merkittävästi”, Linden myyntijohtaja Pauli Toiviainen kertoo. Linden Riihimäen laitos on Suomen suurin pullokaasujen täyttölaitos.

”Tämä kauppa on luonnollinen jatkumo nestekaasuliiketoimintamme kehittämiselle. Kaupan myötä jakeluverkostomme ja palvelutasomme paranee merkittävästi kaikille nestekaasuasiakkaillemme”, Toiviainen sanoo.

Yrityskauppa ei vaikuta pullotetun nestekaasun toimituksiin. Kuluttajat voivat jatkossakin ostaa nestekaasupulloja Nesteen asemaverkostosta, Nesteen muista pullokaasujen jakelupisteistä ja kaikista Linden nestekaasun myyntipisteistä. Kaupan myötä Lindellä on Suomessa yli kaksituhatta nestekaasun myyntipistettä. Linde Gas myy nestekaasua AGA-tuotemerkillä.

Lue lisää

Loppuuko happi koronan tyrskyissä? – Monessa Euroopan maassa happipullot loppuivat pandemiassa, kankaanpääläiselle Lasergasille vihdoin väläys vihreää valoa

"Hapen riittävyydestä pitäisi olla huolissaan Suomessakin", laitevalmistaja varoittaa ja ihmettelee, kuinka helpon ja halvan hapen tie terveyskeskuksiin ei aukea koronapandemiassakaan

Kaasukuorma-autoille suunnitellaan päästöjä vähentävää hankintatukea

Tukes muistuttaa: Varovaisesti kaasugrillin kanssa