Asiantuntija arvioi: Tällaiset elintarvikeyritykset ovat suurimmassa vaarassa joutua kyberhyökkäyksen uhriksi
Rikolliset pohtivat esimerkiksi sitä, kuinka valmis kohdeyritys on maksamaan lunnasrahoja.
Markku Vuorikari
Jos tuotantoprosessia ei ole varaa pysäyttää hetkeksikään esimerkiksi tuotteiden pilaantumisvaaran takia, on kannustin lunnasrahojen maksuun suurempi kuin vaikkapa kuivatuotteita tekevällä yrityksellä. Kuvituskuva.
Suurimmassa riskissä tietoturvaloukkauksille elintarvikeyrityksistä ovat sellaiset yritykset, joiden toiminta on tavallaan aikakriittistä.
Verkkorikollisten suosiossa voivat olla vaikkapa suuria määriä erilaisia tuoreita elintarvikkeita valmistavat yritykset arvioi Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen erityisasiantuntija Perttu Halonen.
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja,
kirjaudu sisään.
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Lehden tilaaja,
ota digi käyttöön.
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Suurimmassa riskissä tietoturvaloukkauksille elintarvikeyrityksistä ovat sellaiset yritykset, joiden toiminta on tavallaan aikakriittistä.
Verkkorikollisten suosiossa voivat olla vaikkapa suuria määriä erilaisia tuoreita elintarvikkeita valmistavat yritykset arvioi Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen erityisasiantuntija Perttu Halonen.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet lukenut 3/3 ilmaista artikkelia viikossa.
Lehden tilaaja,
ota digi käyttöön.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.