Perjantain 3.12. lehden jakelussa on häiriöitä. Näköislehti ja verkkosisällöt ovat toistaiseksi vapaasti luettavissa.
Maaseudun Tulevaisuus

Virolaisprofessori Lännen Medialle: Suomi ei ymmärrä Venäjän toimien vakavuutta

Viron ulkopoliittisen instituutin johtajan Andres Kasekampin mukaan Suomen pitäisi nähdä venäläisten sotilaskoneiden pimeät lennot yksittäisiä vaaratilanteita isompana asiana, kertoo 12 maakuntalehden Lännen Media.

Myös Tarton yliopiston professorina toimiva Kasekamp sanoo, että virolaiset ymmärtävät paremmin kuin suomalaiset, kuinka vakavasta tilanteesta on kysymys. Hänen mukaansa virolaiset ihmettelevät erityisesti Fennovoiman ja venäläisen Rosatomin yhteistä ydinvoimalahanketta.

Suomen ulkoministeriö on toistuvasti sanonut, ettei se näe aihetta kutsua Venäjän suurlähettilästä selittämään pimeitä lentoja.

Lännen Median osakkaita ovat Aamulehti, Turun Sanomat, Kaleva, Ilkka, Pohjalainen, Keskipohjanmaa, Satakunnan Kansa, Lapin Kansa, Kainuun Sanomat, Pohjolan Sanomat, Hämeen Sanomat ja Forssan Lehti.

http://www.aamulehti.fi

Lue lisää

Sisustusohjelma näyttää, kuinka suomalaiset ovat joulunakin tyyliltään vaaleita ja hillittyjä – ja siinä on jotakin hyvin hermostuttavaa

Video: Perttu Haanpään kalastus saattaa näyttää jonkun silmään välineurheilulta – "Ajattelen, että ei kannata laskee kustannuksia"

Mielipide: Neuvolan lähipalvelut tulee säilyttää – "Lakisääteinen henkilöstömitoitussuositus olisi paikallaan"

Suomen vesistöt ovat tummuneet viimeisen 30 vuoden aikana – tuore tutkimus epäilee syyksi maataloutta ja metsien ojitusta