Maaseudun Tulevaisuus

Yhdistystanssit tanssitti satoja Etelä-Pohjanmaalla

Etelä-Pohjanmaalla MTK-yhdistysten vuosi huipentui tansseihin, jotka houkuttelivat paikalle viisisataa kävijää. Järjestelyvastuu oli jaettu maa- ja kotitalousseuran, paikallisten tuottajayhdistysten ja metsänhoitoyhdistysten kesken.
Stina Haaso

Etelä-Pohjanmaalla Kurikan Lusan Hallilla laitettiin jalalla koreasti perjantaina 26.7. Illan pääesiintyjänä oli Marko Maunuksela & Fantasia.

Illan aikana kävijöitä riitti, ja sali oli täynnä. Lippuja myytiin muutamaa vaille viisisataa.

”Ilta oli menestys ja hieno yhdistysten vuoden huipentuma tälle alueelle”, järjestäjät myhäilevät tyytyväisenä

Tanssien järjestäjä oli Lusankylän maa- ja kotitalousseura ry. Osaltaan mukana olivat kuitenkin myös Kurikan, Ilmajoen, Jalasjärven, Jurvan, Kauhajoen, Nurmon, Peräseinäjoen, Seinäjoen ja Ylistaron tuottajayhdistykset sekä Metsänhoitoyhdistykset (MHY) Kurikka, Etelä-Pohjanmaa ja Lakeus.

Yhteistyössä olivat myös A-Tuottajat, jotka paistoivat makkaraa koko illan. Makkara maistuikin tanssikansalle, sillä sitä kului illan aikana noin 8o kg. Myös arpajaiset kuuluivat illan ohjelmaan.

”Kaikki yhdistykset lahjoittivat jotain arpapalkintoja. Oli niin paikallista lähiruokaa ja käsitöitä kuin koivuklapejakin”, järjestäjät kertovat.

Lue lisää

Äänekoskelainen kievari etsii gigoloita tanssittamaan yksinäisiä naisia

Seinäjoella voi aloittaa elintarvikemaisterin opintopolun

Trahteeri ruokkii Farmari-kävijöitä pohjalaisella ruualla

Satoja peltohehtaareja veden alla