Lähetä aineistoa

Mielipidekirjoitukset

Mielipidepalstalle toivomme napakoita, korkeintaan 2 000 merkin pituisia kirjoituksia. Julkaisemme kirjoituksia nimimerkillä vain poikkeustapauksissa.

Voit myös kertoa ajankohtaisesta aiheesta, josta olisit valmis kirjoittamaan yliökirjoituksen Maaseudun Tulevaisuuteen (enimmäismitta 4 500 merkkiä välilyönteineen). Jos aihe on sopiva, otamme sinuun yhteyttä. Julkaistuista yliökirjoituksista maksetaan palkkio.

Lähetä mielipidekirjoitus

Ota kantaa tekstiviestillä

Nasevimmat tekstiviestillä lähetetyt kannanotot päätyvät painetun MT:n Lukijalta -palstalle. Viestit valitaan ajankohtaisuuden mukaan sekä käytettävissä olevan tilan perusteella.

Lähetä enintään 160 merkkiä pitkä viesti numeroon 173 172. Näppäile viestin alkuun tunnusteksti MT LU viestisi (huomaa tyhjät välilyönnit). Viestin hinta on 50 senttiä.

Nimitykset

Jos haluat julkaista nimitysilmoituksen painetussa Maaseudun Tulevaisuudessa, ota yhteyttä myyntipalveluun (puhelin 020 413 2321, sähköposti ilmoitus(at)maaseduntulevaisuus.fi).

Merkkipäivät

Voit lähettää toimitukselle tietoa syntymä- ja merkkipäivistä painetussa lehdessä julkaistaviksi. Syntymä- ja merkkipäiväilmoituksien tulee olla toimituksessa viimeistään seitsemän päivää ennen sen lehden ilmestymistä, johon ilmoitus halutaan.

Ilmoita merkkipäivästä

Uudet yrittäjät tai viljelijät

Voit lähettää toimitukselle tietoa uusista yrittäjistä tai viljelijöistä painetussa lehdessä julkaistavaksi.

Ilmoita uusista yrittäjistä tai viljelijöistä

Kuvat

Julkaisemme valikoituja lukijoiden kuvia sekä painetussa MT:ssa että verkkosivuillamme. Jos haluat lähettää kuvia ehdolle painetun lehden päivän kuvaksi tai verkkosivuston viikon kuvaksi, muokkaa kuva mahdollisimman pieneksi esimerkiksi muuttamalla sen mittoja kuvankäsittelyohjelmalla.

Jos lähettämäsi kuva on sopiva, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme kanssasi kuvan mahdollisesta julkaisusta. Julkaistuista kuvista maksetaan palkkio.

Lähetä kuva

Videot

Jos olet kuvannut jotain sellaista, jonka ajattelet kiinnostavan muitakin, ota meihin yhteyttä. Kerro viestissäsi lyhyesti, mitä videossa tapahtuu ja milloin se on kuvattu. Muista liittää mukaan sekä omat että videon kuvaajan yhteystiedot. Jos video on sopiva, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme kanssasi videon mahdollisesta julkaisusta maaseuduntulevaisuus.fi:ssä. Julkaistuista videoista maksetaan palkkio.

Ota yhteyttä toimitukseen

Blogit

Oletko kiinnostunut pitämään blogia maaseuduntulevaisuus.fi:ssä? Jos olet, niin ota yhteyttä toimitukseen. Kerro viestissäsi lyhyesti itsestäsi ja aiheista, joista olisit halukas bloggaamaan. Jos aihe on sopiva, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme kanssasi mahdollisesta bloggauksen aloittamisesta.

Ota yhteyttä toimitukseen