Virtasalmen Viljatuotteelle ja Porokylän leipomolle gluteenittomuuspalkintoja
Virtasalmen Viljatuote on valittu vuoden gluteenittomaksi yritykseksi. Vuoden gluteeniton tuote on riisipiirakka, jonka leipoo Porokylän Leipomo.
Keliakia ei estä herkuttelemasta riisipiirakoilla kunhan ne on leivottu gluteenittomista jauhoista. Kuva: Silvi KaarakainenGluteenittomien tuotteiden valikoima ja suosio kasvaa kasvamistaan. Suomen Keliakialiitto on valinnut pieksämäkeläisen Virtasalmen Viljatuotteen vuoden gluteenittomaksi yritykseksi. Nurmeksessa sijaitseva Porokylän leipomo puolestaan pokkasi riisipiirakallaan vuoden gluteenittoman tuotteen palkinnon.
Virtasalmen Viljatuote myy erilaisia jauhoja, jauhoseoksia, muroja, myslejä ja rouheita niin kotimaisista kuin ulkomaisista raaka-aineista.
Porokylän valikoimissa on sekä suolaisia että makeita leipomuksia kuten limppuja, sämpylöitä ja erilaisia pullia. Yritys valmistaa muun muassa hirssileipää.
Lue lisää
Keliaakikko on helpointa huomioida juhlapöydässä, kun käyttää valmiita jauhoseoksia
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
