Uutiset

Lara Luca Juvalle talvitreeniin – Suuronen ei ollut tyytyväinen oman tallinsa varsoihin

Ikäluokkansa kärkimenijöihin kuuluva Lara Luca latautuu tulevaan kauteen Seppo Suurosen tallissa ja omistajansa Marjo Kaipaisen treenaamana.
Terhi Piispa-Helisten
Lennokkaasti askeltava Lara Luca vetäytyi talven viettoon Juvalle. Kuten ikäluokan muidenkin kärkitammojen An-Dorran ja Magical Princessin myös Lara Lucan isä on Maharajah.

Oulu Expressin ja Tammahambon kolmonen, Petri Salmelalla ja Risto Airaksisella kuluvan kauden aikana valmentautunut kolmevuotias Lara Luca on muuttanut Juvalle Seppo Suurosen talliin.

 

”Omistaja (Marjo Kaipainen) käy sitä tässä treenaamassa, mulla ei ole sen suhteen suurempaa sananvaltaa”, Seppo Suuronen naurahtaa.

 

”Lara Luca oli viimeisimmässä kisassaan Seinäjoella kipeä. Tamma on nyt lääkekuurilla, ja valmennus jatkuu sitten sen jälkeen. Se, mihin Lara Luca menee talven jälkeen, on omistajan päätettävissä.”

 

Suuronen kertoo, että hänen tallissaan ei ole muuten tapahtunut suuria muutoksia. Suurosen ikäluokkalähtöihin osallistuneista nelivuotiaista suomenhevosista Coresta, Vauhtiksesta ja Maurizosta odotukset olivat korkealla. Tulosta tulikin, kun Maurizo voitti Pikkupelimanni-ajon ja Oulu Expressin. Vauhtis oli puolestaan Pikkuprinssissä kakkonen. Suuronen tähtäsi kuitenkin korkeammalle.

 

”En ollut kolmikkoon kokonaisuutenaan tyytyväinen. Tärkeimmissä kisoissa tuli epäonnistumisia, kun varsat alkoivat vaivaantua. Valmentaja ei kai ollut treenannut tarpeeksi. Varsat ovat nyt tauolla. Ensi vuonna isketään uudella innolla”, Suuronen sanoo.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Monitaituri Bollströmille tuhannes voitto

Menestystammat palasivat ”Pappa” Airaksiselle - ”Tässähän joutuu eläkeläinen töihin”

Turpakäräjien erikoisjakso: Hippoksen uudet hallitusehdokkaat tentissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video