Kala-ala yhdisti Vaasassa voimansa, kun Kalarantaan nousi puolitoista vuotta sitten Kalastuksen talo.
Keliakian ainoa hoitomuoto on ehdottoman tarkka ruokavalio, ja se maksaa.
Finnwatch vaatii yrityksiä sitoutumaan GTC-sopimukseen ja kehottaa kuluttajia siirtymään kasvispainotteiseen ruokavalioon.
MIRAI FOODS aikoo kaupallistaa laboratoriossa eläinsoluista kasvatetun lihan.
Suomesta lähtenyt toimintamalli on levinnyt neljälle mantereelle. Keväällä innostuttiin Australiassa ja USA:ssa ja hiljattain Romaniassa.
Paulan konditoria Ikaalisissa tarjoaa väljän pysähtymispaikan, jossa lounas varsin on simppeli.
Suomalaisilla on ainakin viisi hyvää syytä syödä silakkaa, kannustaa Pro Kala ry.
Teevalikoimat ovat laajentuneet Suomessa, ja teetä nautitaan myös juhlajuomana viinin sijaan.
Carrot Kitchenissä on mukavia reseptejä varsinkin välipaloiksi. Sovellus sopii hyvin myös aikuiselle, jonka on vaikea hahmottaa reseptejä.
Muikulla on monta etua: se on nopeaa, helppoa ja terveellistä ruokaa.
Tutkijat suosittelevat varmistamaan, että vegaaniruokavaliota noudattavat lapset saavat riittävästi vitamiineja ja monipuolisesti proteiineja.
Tony Sivula ei ole lähtenyt Isostakyröstä maailmalle, mutta maailma on tullut hänen luokseen.
Kauppaketjun valikoimiin tulee tammikuun aikana kymmenen Valion tuotetta.
Satojen tuotteiden hinnat laskevat Viron Prismoissa ja myynti on tarkoitus kaksin kolminkertaistaa myymälämäärän kasvaessa.
Monet lihan korvaajat ovat soijapohjaisia. Kiinassa syödään paljon soijasta tehtyä tofua, joten siitä poikkeava maku ja rakenne ovat tervetulleita.
Vuoden ruokahuijaukseksi on ehdolla elintarvikkeita, joiden sisältö ei vastaa tuotteen nimeä tai pakkauksen antamaa mielikuvaa.
Turkulaiskauppias esitteli Twitterissä uutta mainoskikkaa ja sai kommenteiksi vastalauseiden ryöpyn.
Ruokahävikkitiekartan tavoite on vähentää hävikkiä ketjun kaikissa vaiheissa.
S-ryhmän Alarotu vakuuttaa, ettei suomalaistuotteiden vientihintoja olla laskemassa.
K-ryhmän, S-ryhmän ja Kiekun kananmunia vedettiin salmonellariskin vuoksi myynnistä myös viime viikolla.
Wanhassa Fiskarissa illastaja pääsee vanhanajan ravintolatunnelmaan ja nauttimaan hyvää kalaruokaa.
Ilmastorahoituksesta menee kehitysmaiden pienviljelijöille vain 1,7 prosenttia. Maailman väestöstä heidän osuutensa on noin neljännes.
Jokaisella liharodulla on omat syöntikykyyn, kasvupotentiaaliin ja rasvanmuodostukseen liittyvät erityspiirteensä, jotka ovat perimän ja rodunjalostuksen tulosta.