Uutiset

Le Gros Bill sai paikan myös Finlandia-ajossa

Ari Vianderin valmentama Le Gros Bill on ainakin kotimaisten suurkilpailujärjestäjien kuumimpia nimiä. Nyt kolahti postista kutsu Finlandia-ajoon, joka ratkaistaan sunnuntaina yhdeksäs toukokuuta.
Anu Leppänen
Antti Teivainen on päässyt nauttimaan Le Gros Billin hulppeasta kyydistä moneen otteeseen ja ajanut alkukauden startitkin. Kaksikko nähdään nyt todennäköisesti myös kevään Finlandia-ajossa? Ainakin Le Gros Billille tipahti kutsu.

Le Gros Billin kutsu Finlandia-ajoon toi valoa maanantaiaamun harmauteen. Viime syksynähän ori oli kolmas Finlandiassa parhaana suomalaisena. Edellä nähtiin vain Zarenne Fas rattaillaan Santtu Raitala sekä Double Exposure Örjan Kihlströmin kannustamana. Ari Vianderin valmentamalla Le Gros Billillä oli tältä keväältä jo kutsu Seinäjoki Raceen 17.4. plakkarissaan.

Le Gros Bill on aloittanut kauden 2021 parhaalla mahdolisella tavalla, kahdella erittäin helpolla voitolla kotimaan avoimissa lähdöissä. Se aiheutti spekulaatiota Elitloppet-järjestäjiä myöten jo ennen kautta, ja nyt kuplinta on vain kiihtynyt.

"Le Gros Bill otti paikkansa kotimaisella huipulla jo viime kaudella", perustelee opintovapaalta palannut Vermon kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi.

"Tämä kausi on alkanut lupaavasti, ja näin riittävät näytöt ovat jo kasassa."

Tänä vuonna Finlandian ykköspalkinto on 110000 euroa. Kilpailtava matka on 1620 metriä, ja voittaja saa kutsun Elitloppetiin toukokuun lopussa.

 Pääset Vermon sivujen tiedotteeseen tästä.

Tässä linkki 199000 euroa tienanneen Le Gros Billin uran tietoihin.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Le Gros Billin Finlandia-aika on valmentajalle kiireviikko muutenkin: "Voi olla että yöunet jäävät vähiin"

Päivän ravit: Seinäjoki ja Dannero illalla

Viisi kiperää kysymystä Vermolle: Uhkaako koronavirus Finlandia-Ajoa?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video