Uutiset

Italian vauhtiori Vernissage Grif saapuu Seinäjoki Raceen - samoin Hotshot Luca

Viime kesän St Michel suosikki ja lopputulosten kakkonen Next Directionin takana ajalla 09,2, Vernissage Grif, on saapumassa Seinäjoki Raceen huhtikuun 17.
Terhi Piispa-Helisten
Punainen paahtaja Vernissage Grif ja Alessandro Gocciadoro valmistautumassa Suomen ensi-iltaansa Mikkelissä viime kesänä. St. Michelistä oli kotiinviemisinä kunniakas kakkossija.

Alessandro Gocciadoro on saanut Seinäjoelta kutsun ja ottanut sen vastaan mielihyvin. Gocciadoro on kertonut mediassa jo aiemmin avoimesti olevansa tulossa Vernissage Grifillä (Varenne) Suomeen. Euroopan ihmisten ja hevosten tautitilantet ovat kuitenkin tuoneet kysymysmerkkejä hankkeen ympärille, mutta tämän hetken viranomaistiedotkin kertovat kilpailumatkan olevan mahdollisen. Näin kutsu "lähetettiin".

"Vernissage on koko ajan ollut kiinnostava nimi", Seinäjoki Racen manageri Mikael Mattfolk toteaa.

"Olemme halunneet kuitenkin varmistaa, että kaikki tehdään oikein ja matkustaminen on luvallista. Nyt siihen on saatu vihreää valoa sekä viranomaisilta että Gocciadorolta itseltään."

Vernissage Grif oli paitsi 2020 St Michelin voimahevonen, myös Italian kovin nousija viime kaudella 10 voitolla saapasmaan avoimella tasolla. Oriilla tähdätään varsin todennäköisesti Elitloppetiin Solvallassa toukokuun lopulla. Tukholman kisa on Pohjoismaiden isoin ja Euroopan ravien kakkoskisa.

Pääset tästä Vernissage Grifin Italian startteihin. Kamerakuvakkeesta pääset lähtöjen videoihin.

Seinäjoki Racen "uudet kortit" paljastettiin TotoTV:n illan lähetyksessä. Seinäjoen raviradan toimitujohtaja Jyri Saranpää kertoi myös yhden uuden kotimaisen hevosen vuoden 2021 kisaan 70000 euron ykköspalkinnosta. Pekka Korven valmentama Hotshot Luca sai niin ikään keskiviikkona kutsun Seinäjoelle.

Tässä linkki Hotshot Lucan startteihin.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Italialaistykki Vernissage Grifin taustavoimilla halukkuuta Seinäjoki Raceen - ”Suunnitelma on mennä tänä vuonna matalammalla profiililla”

Seinäjoki Race kutsuu mukaan hevosia myös ulkomailta – 14 vuorokauden karanteenia lähtömaassa suositellaan

Untersteinerien aatokset Seinäjoelle: isä-Peter ajattelee suosikin selkää - poika-Johan meinaa haastaa kaikki

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video