Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Päivän ravit: Keskiviikkoravit palaavat takaisin pääradalle Vermoon

Keskiviikon pääpeli Toto65 palaa viikon tauon jälkeen takaisin pelin kotiradalle Vermoon.
Nuorella Tuukka Variksella kulkee lujaa. Maanantaina Oulussa Varis ajoi kaksi voittoa ja eilen Lappeenrannassa hän ohjasti Grove’s Pansy Poofin Villinmiehen Tammakilvan finaaliin karsintakakkosena. Vermossa hän ohjastaa kahdessa Salamakypärät-lähdössä.
Nuorella Tuukka Variksella kulkee lujaa. Maanantaina Oulussa Varis ajoi kaksi voittoa ja eilen Lappeenrannassa hän ohjasti Grove’s Pansy Poofin Villinmiehen Tammakilvan finaaliin karsintakakkosena. Vermossa hän ohjastaa kahdessa Salamakypärät-lähdössä. Kuva: Ville Toivonen

Vermon ravi-ilta pitää sisällään kymmenen lähtöä. Jo ennen Toto65-pelin alkua jaetaan hyvää rahaa. Kolmas lähtö on kaksivuotiaiden lämminveristen Junnustartti-finaali. Voittajalle on tarjolla 5000 euroa. Karsintavoittajat MAS Henri ja Sahara Commander kohtaavat Pekka Korven tallin Dream Combon.

Toto65-pelin avauskohteessa iskevät yhteen Derby-päivänäkin kohdanneet Gal Gadot Racing ja Goodygoodytwoshoes. Tuolloin ensin mainittu veti pidemmän korren.

Toinen ja viides kohde ovat Salamakypärät-ohjastajalähtöjä. Ensimmäisessä lähdössä Jere Hurmeen ohjastama Chase on suosikki. Toisessa lähdössä Patri Filatoffin ohjastama BWT Ellospank kohtaa Tuukka Variksen ajaman Mr Big Moneyn.

Päätöskohteessa kohtaavat Way To Go, Sahara Sandstorm, Hierro Boko ja Com Milton.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Vermon ravit alkavat kello 18. Toto65-peli starttaa ravien neljännestä lähdöstä kello 19.10.

Ruotsin puolella ravataan kahden paikkakunnan taktiikalla. Xpress-illan rataparina toimii Solvalla ja Bergsåker. Timo Nurmoksen talli on jälleen avainroolissa Solvallan Toto86-kohdelähdöissä. Jo ennen Toto86-pelin alkua Solvallan kakkoslähdössä starttaa Reijo Himangan omistama Descent Kronos. Jonna Irri valmentaa hevosta.

Toto86-peli starttaa kello 21.30.