Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Päivän ravit: Grainfield Aiden jahtaa revanssia Vermosta

Keskiviikkona ravataan tietysti maan pääradalla Vermossa. Ravi-ilta sisältää yhdeksän lähtöä.
Pirkkalan panssarivaununakin tunnettu Grainfield Aiden starttaa Isokengässä matkaan ykkösradalta. Esa Holopainen ohjastaa.
Pirkkalan panssarivaununakin tunnettu Grainfield Aiden starttaa Isokengässä matkaan ykkösradalta. Esa Holopainen ohjastaa. Kuva: Elina Paavola

Toto65-peli starttaa kylmäveristen tasoitusajolla. Siinä yhteen iskevät toisilleen tuikituttu kilpakaksikko Villieläin ja Rannan Pomo.

Toinen kohde on lämminveristen montélähtö. Suosikin viittaa kantaa Mikkelissä viimeksi sooloillut Alien Scout.

Kolmannessa ja neljännessä kohteessa ratkaistaan Finntack Cupin finalisteja. Kolmas kohde on lämminveristen oriiden ja ruunien lähtö. Neljäs kohde puolestaan lämminveritammojen lähtö.

Viides Toto65-kohde on lämminveristen Tammatähti. Paalulta starttaava hurja nouseva Perchpond pinkoo pakoon takamatkan kovaa Goodygoodytwoshoesia.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Päätöskohteen Isokengässä viime viikolla kesken kirin laukannut Grainfield Aiden jahtaa revanssia Vermosta. Esa Holopainen vaihtuu rattaille. Vastassa ovat Skyfall Shine, Tito C.A. ja Hotshot Luca.

Vermon ravit alkavat kello 18. Toto65-peli starttaa ravien neljännestä lähdöstä kello 19.10.

Ruotsin Toto86-peli ravataan Xpress-muodossa. Rataparina on Solvalla ja Bergsåker. Ravi-illan ykköslähdöt ovat Kriterium- ja Oaks-revanssi. Timo Nurmoksella on edustusta molemmissa lähdöissä.

Toto86-peli starttaa kello 21.30.