Ihmiset & kulttuuri

SuomiAreena järjestetään ensi viikolla hybriditapahtumana Porissa ja Helsingissä

Porissa keskusteluja voi tulla paikan päälle kuuntelemaan Porin kauppatorille maanantaista torstaihin.
Jarno Mela
Vuonna 2019 Suomi-Areenassa keskusteltiin euron tulevaisuudesta. Paikalla olivat Antti Kurvinen, Sampo Hyvärinen, Saara-Sofia Sirén, Kaisa Penny ja Satu Hassi. Juontajana Susanne Päivärinta.

SuomiAreena tarjoaa taas viiden päivän ajan näköalapaikan suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun. Hybriditapahtuma näkyy ja kuuluu Porissa sekä Helsingissä 12.–16. heinäkuuta.

Porissa keskusteluja voi tulla paikan päälle kuuntelemaan Porin kauppatorille maanantaista torstaihin. Keskusteluita on tänä kesänä luvassa 120. Tilaisuuksia järjestetään Helsingissä Pöllölaakson studioilla ja Allas Sea Poolilla.

Keskustelutilaisuudet ovat yleisölle maksuttomia ja kaikille avoimia. MTV3-kanava näyttää SuomiAreenan puheenjohtajatentin sekä politiikan puheet suorina iltaisin. SuomiAreenaa on järjestetty vuodesta 2005 lähtien.

Lue lisää

Yle uutiset: Polkupyörän ja pakettiauton törmäyksessä menehtyi Porissa keskiviikkona 28-vuotias nainen

Haudoilla käynti pyhäinpäivänä yleistyi Suomessa toisen maailmansodan jälkeen

Nyt paljastetaan! Maajussi-Kalle valitsi tv-ohjelmassa rinnalleen ennakkosuosikin – yhteenmuutto on edessä ensi vuoden alussa

Onko televisio kuolemassa? Viime vuonna kanavien katseluun tuli yllättävä muutos – kännykkä ei ole ohjelmien katselussa kovin houkutteleva