Apetit etsii uusia pakasteherneen viljelijöitä
Apetitin pakasteherneen puinnit kestävät 6-8 viikkoa säistä riippuen. Räpin koetilalla kokeillaan erityisesti aikaisia lajikkeita, jotka olisi mahdollista puida ensimmäisenä jo kesäkuun puolella.
Osaston luetuimmat
- Manner-Suomen kallein pelto löytyy Varsinais-Suomesta
- Tanskalainen holsteinlehmä teki maansa historiaa lypsämällä ennätysmäärän maitoa
- Noin 80 nautaa jäi liekkeihin navettapalossa Parikkalassa – ulkopuolinen hälytti pelastuslaitoksen, kun taivaanrannassa loimotti
- Voiko lupiinia syödä? Lupiini-nimen alta löytyy sekä myrkyllisiä että herkullisia kasveja – näin ne eroavat toisistaan, kertoo asiantuntija
- Vuohitilan lantala paloi pahoin — palon epäillään saaneen alkunsa itsestään syttyneistä olkipaaleista
- ATL suomii kovin sanoin jätelaitosta ASF:n levittämisestä: ”Ruokajätteen käsittely pöyristyttävää, vaarantanut Ruotsin sianlihantuotannon”
- Liettua vahvisti turkistarhauksen kiellon